Srpen 3, 200817 r Autor teď jsme mluvili na Skypu s těma Bruntálákama co jsme s něma měli jet a už prý padlo něco o Španělsku , že prý když se domluví vícero lidí a pronajme se celý barák, pak ubytování pro 4 na 10-15 dní vyjde na cca 6000Kč ... vzdálenost je stejná
Srpen 3, 200817 r Autor tak jen pro ilustraci foto (ve dne) cesta tam, jakmile jsme se dostali k tomu prvnímu mostu po hodině, bylo vyhráno, objeli jsme to přes vedlejší přechod Tompa a pak přes Subotici zpět na hlavní tah (zajížďka asi 40km) ale furt se jelo a hlavně nikde se nečekalo. Zpět (noční foto), to už bylo kousek po projetí SRB budkami, tedy po 3h čekání a dalšími 2 a 1/4h před námi ... nechtějte slyšet ta slova co jsem říkal jak jsem se rozjížděl od Maďarů
Srpen 3, 200817 r Autor mám tu i první výsledky průměrné spotřeby milý eL Presidento poslušně hlásím, že jsem krom nezbytných technologických pojezdů na beneli (než to přepne) absolvoval celou cestu tam na LPG . Obsazení - 3 dospělí a dvě děti, auto naloženo, že jsem letos poprvé nezadělal plato (ale jak jinak v pěti lidech že , foto přikládám ) ..... průměrná spotřeba 7,48l/100km :p :p :p samo dodržování rychl.limitů, dálnice 120-130 (krátkodobě při předjetí 140), dva řidiči. zpět byla pouze kousek před Gyorem plánovaná 110km "benzínová výluka" až do Blavy, ale jinak opět celé na LPG, prům.spotřeba 7,60l/100km :p , to už jsem dnes na maď.dálnici díky zpoždění držel konstantních 140 tacho, než mi došel ten plyn.
Srpen 3, 200817 r Ty vole, to jsi stěhoval půlku bytu? Já mám zásadu zatáhnout roletu a když teď manželka viděla vaše auto, tak mi nadává, proč ji cenzuruji věci na dovolenou Jinak spotřeba super, já jel za 9,3 l
Srpen 3, 200817 r Autor tak to víš, jela ještě švagrová s neteří, tak to máš další věci navíc , no sedělo to fest ... plná plynová, půlka benzínové nádrže, plný kufr a tři vzadu ...
Srpen 3, 200817 r Ale spotřebu jsi měl dost dobrou . Mě se to nějak poslední dobou rozpapalo. Mám prdlý vlnovec a svíčky už mají 60 t km, tak se na to budu muset podívat
Srpen 3, 200817 r Autor vůbec si nestěžuji , chrochtám blahem a kde je eL Prezidento?? Na chatě? Robka už jsem tu také zahlédl, ..... ale že jste mně kluci chyběli ... měl jsem takové nutkání, zajít do toho internet clubu u aquacentra v Primorsku a spojit se s vámi, ale pak jsem si říkal že bych možná musel hledat písmenka na klávesnici , tak jsem tam nakonec nešel
Srpen 3, 200817 r tiez si nam tu chybal, som rad, ze ste stastne dorazili a dovca dopadla dobre, po tom co sa ti stalo pred dovolenkou som mal obavy, ale uz si si to zle zrejme vycerpal, teraz uz ta cakaju snad len dobre veci
Srpen 3, 200817 r milý eL Presidento poslušně hlásím, že jsem krom nezbytných technologických pojezdů na beneli (než to přepne) absolvoval celou cestu tam na LPG . vyhlasujem ti verejnu pochvalu prveho stupna nastupenou rotou zavidiacich benelistov ! tvoja prezyvka bude slavnostne nasprejovana na nastenku, pardon na stojan LPG !!! :palec2:
Srpen 4, 200817 r moja manzelka tvrdi, ze mam len 3 mozgove bunky. jedna sa stara o pivo, druha o futbal, tretia je na sex. vzdy ma trapi otazkou, ktoru bunku vypinam, ked soferujem....
Srpen 4, 200817 r vcera som k tej zenskej nemal daleko. voda bola taka studena, ze mala teplotu 3 centimetre !!
Srpen 4, 200817 r Autor tak jsem byl dnes ráno v 6h odvézt Andělku do servisu na výměnu skla a přeleštění ... kura vůbec se mi po té dovči nechtělo vstávat ... a pak cesta busem domů no k těm fotkám, co by si tak chtěl vidět? Baby nemám, nechtěl jsem riskovat mezinárodní konflikt s polovic , ale že tam jeden den byla v Kitenu ... úplně nahá , ležela tam úplně rozčapená, jen malý kapesníček aby si ji nespálila
Srpen 4, 200817 r kde je ten turista ? bol vobec niekde ? restartuje fotak ? alebo ich tam stale vyrusovali deti, tak dohanaju s maminou zameskane....
Srpen 4, 200817 r apon nejaky pohlad na more, slnko, vlny, slany vzduch, piesok.... 3 blondinky na plazi : Upraveno Srpen 4, 200817 r od colins
Srpen 4, 200817 r Tak pohyb . To jste jezdili jen na pláž v Kitenu, nebo jsi byl i na severní? Tam byla natur pláž, a někdy to byl mazec
Srpen 4, 200817 r Autor apon nejaky pohlad na more, slnko, vlny, slany vzduch, piesok.... 3 blondinky na plazi : tak ja mam iba dve , blondýna a blondýnku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.