Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

teď jsme mluvili na Skypu s těma Bruntálákama co jsme s něma měli jet a už prý padlo něco o Španělsku ;):p , že prý když se domluví vícero lidí a pronajme se celý barák, pak ubytování pro 4 na 10-15 dní vyjde na cca 6000Kč ... vzdálenost je stejná ;)

• Autor

tak jen pro ilustraci foto (ve dne) cesta tam, jakmile jsme se dostali k tomu prvnímu mostu po hodině, bylo vyhráno, objeli jsme to přes vedlejší přechod Tompa a pak přes Subotici zpět na hlavní tah (zajížďka asi 40km) ale furt se jelo a hlavně nikde se nečekalo. Zpět (noční foto), to už bylo kousek po projetí SRB budkami, tedy po 3h čekání a dalšími 2 a 1/4h před námi fuck ... nechtějte slyšet ta slova co jsem říkal jak jsem se rozjížděl od Maďarů fuckkol104:rtfm:

post-3505-1217786115_thumb.jpg

post-3505-1217786184_thumb.jpg

• Autor

mám tu i první výsledky průměrné spotřeby :palec2:;):p

milý eL Presidento poslušně hlásím, že jsem krom nezbytných technologických pojezdů na beneli (než to přepne) absolvoval celou cestu tam na LPG :palec2: . Obsazení - 3 dospělí a dvě děti, auto naloženo, že jsem letos poprvé nezadělal plato (ale jak jinak v pěti lidech že ;), foto přikládám :) ) ..... průměrná spotřeba 7,48l/100km :p :p :p :p :p :p samo dodržování rychl.limitů, dálnice 120-130 (krátkodobě při předjetí 140), dva řidiči.

zpět byla pouze kousek před Gyorem plánovaná 110km "benzínová výluka" až do Blavy, ale jinak opět celé na LPG, prům.spotřeba 7,60l/100km :palec2::p :p :p , to už jsem dnes na maď.dálnici díky zpoždění držel konstantních 140 tacho, než mi došel ten plyn. ;)

post-3505-1217787447_thumb.jpg

Ty vole, to jsi stěhoval půlku bytu? Já mám zásadu zatáhnout roletu a když teď manželka viděla vaše auto, tak mi nadává, proč ji cenzuruji věci na dovolenou :p:p:p:p

Jinak spotřeba super, já jel za 9,3 l :aggressive:

• Autor

tak to víš, jela ještě švagrová s neteří, tak to máš další věci navíc ;) , no sedělo to fest ... plná plynová, půlka benzínové nádrže, plný kufr a tři vzadu ...

Ale spotřebu jsi měl dost dobrou :palec2: . Mě se to nějak poslední dobou rozpapalo. Mám prdlý vlnovec a svíčky už mají 60 t km, tak se na to budu muset podívat :feve:

• Autor

vůbec si nestěžuji :palec2: , chrochtám blahem :p

a kde je eL Prezidento?? Na chatě? Robka už jsem tu také zahlédl, ..... ale že jste mně kluci chyběli -_- ... měl jsem takové nutkání, zajít do toho internet clubu u aquacentra v Primorsku a spojit se s vámi, ale pak jsem si říkal že bych možná musel hledat písmenka na klávesnici ;) , tak jsem tam nakonec nešel

tiez si nam tu chybal, som rad, ze ste stastne dorazili a dovca dopadla dobre,

po tom co sa ti stalo pred dovolenkou som mal obavy, ale uz si si to zle zrejme vycerpal, teraz uz ta cakaju snad len dobre veci :palec2::prc::prc::prc::)

Á vítej el prezidento, tak už jsme tady komplet :p:p:p:p

milý eL Presidento poslušně hlásím, že jsem krom nezbytných technologických pojezdů na beneli (než to přepne) absolvoval celou cestu tam na LPG :palec2: .

vyhlasujem ti verejnu pochvalu prveho stupna nastupenou rotou zavidiacich benelistov !

tvoja prezyvka bude slavnostne nasprejovana na nastenku, pardon na stojan LPG !!!

:palec2: :palec2: :palec2:

takze ocakavame kopec zazitkov, fotos, pikosky....viva BG !

Ty už zase myslíš na :prc: a na nahaté baby :p:p:p

nieeeeeeee !!

lollollol

Tak co zrovna tebe by mohlo zajímat jiného? :help::help::help::help::help::p:p:p:p

moja manzelka tvrdi, ze mam len 3 mozgove bunky.

jedna sa stara o pivo, druha o futbal, tretia je na sex.

vzdy ma trapi otazkou, ktoru bunku vypinam, ked soferujem.... :D:D:D

Třeba všechny 3 :p:p:p:p ( a je z tebe ženská lollol )

vcera som k tej zenskej nemal daleko. voda bola taka studena,

ze mala teplotu 3 centimetre !!

:D:D

Si se doma prohlížel v zrcadle a svádíš to na studenou vodu :p:p

• Autor

tak jsem byl dnes ráno v 6h odvézt Andělku do servisu na výměnu skla a přeleštění ... kura vůbec se mi po té dovči nechtělo vstávat ... a pak cesta busem domů :feve:

no k těm fotkám, co by si tak chtěl vidět? Baby nemám, nechtěl jsem riskovat mezinárodní konflikt :aggressive::kol-15::wacko: s polovic ;) , ale že tam jeden den byla v Kitenu ... úplně nahá :prc: , ležela tam úplně rozčapená, jen malý kapesníček aby si ji nespálila :p

kde je ten turista ?

bol vobec niekde ?

restartuje fotak ?

alebo ich tam stale vyrusovali deti, tak dohanaju s maminou zameskane.... :prc:

• Autor

som tu, ceho si zela vase Eminence :p

Upraveno od Malta

apon nejaky pohlad na more, slnko, vlny, slany vzduch, piesok.... ;);)

3 blondinky na plazi :

post-27-1217842801_thumb.jpg

Upraveno od colins

Tak pohyb :p:p . To jste jezdili jen na pláž v Kitenu, nebo jsi byl i na severní? Tam byla natur pláž, a někdy to byl mazec :feve:

• Autor
apon nejaky pohlad na more, slnko, vlny, slany vzduch, piesok.... ;);)

3 blondinky na plazi :

tak ja mam iba dve lol, blondýna a blondýnku lol

post-3505-1217843039_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.