Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

co je to mazec ????

akoze dievcata boli vzrusene a boli by dobre mazali ....????

• Autor
Tak pohyb :p:p . To jste jezdili jen na pláž v Kitenu, nebo jsi byl i na severní? Tam byla natur pláž, a někdy to byl mazec :feve:

na severní jsem letos vůbec nebyl, tam byla akorát švagrovka s děckama, když my se jeli podívat do Nesebaru

co je to tam na obrazku za Kozla ??? mééééééééé......... lollol

co je to mazec ????

akoze dievcata boli vzrusene a boli by dobre mazali ....????

Když si vedle tebe lehnou 2 nádherné bulharky jen v tangách ( cca 18 let, 2 a 3 kozy) a pak vedle tebe ulehne babka, která přišla na pláž o hůlce a jde úplně do hola :ble:ble , a rozčapý se a tu opuchlou frndu vystrčí na celej svět , no prostě humus :feve:

montas, co si bol v minulom zivote gynekolog ?? :p:p

Po těchto zkušenostech nikdy :p:p . Jedině gynekolog amatér ;)

Tak koukám,že na severní pláži nikdo nebyl,ale všechny vědí o čem je řeč:)).

Mám prosbu,už jsem se na to ptal,ale mám rozporuplné informace a tak se ptám ještě jednou.

Pojedu do Tater a nevím jak to je se silnicí z Bytče do Žiliny.Před rokem byla uzavřena a musel jsem odbočit ještě před mostem ( v Bytči).Nyní mi říkají každý něco jiného.

Není to nějaký velký problém,poradím si,ale pokud tam někdo jel budu rád pokud mi řekne jaký je aktuální stav.Nechce se mi zbytečně po vesničkách.Dík.

no vitaj doma malta a zapoj sa do pracovneho procesu tak ako aj my ostatni :p:p:p

jardo funguju vsetky zname cesty z bytce do ziliny aj dialnica je hotova a poplatky u nas na dialnici su 150 na tyzden ale kedze to je len 20 km a nie je tam ziadne odpocivadlo kde by mohli kontrolovat smelo chod po dialnici ale casto byvaju kolony na pol hodinu pri vjazde do ziliny.

• Autor

neboj, zítra už valím do hokny, šak mi už dneska volali :feve: , šéf odlétá zítra ráno do Řecka, tak ho mám zastupovat kol119kol104 tak ani nevím co se tam děje, prostě bude to rovnýma nohama do plna

• Autor

no jinak ... zážitky?

V Blavě u OMV plynu do plna a než to tam natieklo, tak sme so sympatickym padesiatnikom rozobrali Eura, Fica, Mečiara s Klausom a ich rozdelovanie republiky, no zkrátka od A až do Z jsme to probrali a ponadávali si, že to stojí za starou belu.

Pak už jsme cestovali dál, vše bez problémů, na Rajce asi 20min. fronta na elektronickou dálniční známku pochopitelně nás bílých v ní moc nestálo ;) . Obdrželi jsme tam i leták v maďarštině, němčině a angličtině s infem o tom že na přechodu Horgoš je možná tvorba kolon, doporučuje se použít vedlejší přechod Tompa. Jak jsem již psal včera a přikládal fotky, jak bylo předpověděno, tak se i stalo. Dojeli jsme do kolony a asi po hodině čekání, kdy se to takřka nehlo, jsem přejel ani ne do odstavného pruhu, ale do prašného, kamenitého okraje dálnice a dojel k tomu mostu na fotce a vydal se na vedlejší přechod. Cestou jsme zebrali ještě jedny Pardubáky s Oktávkou (tři chlapy, kteří měli namířeno do Turecka ale až k syrským hranicím-prý pracovně). V Tompě jsme načapali dobře zmateného srbského celníka. Měli jsme čtyři pasy a bylo nás pět. švagrová má v pase zapsané dvě děti a my taky dvě. Postupně vyjmenoval všechna jména v pasech (některé i 2x :) ) než trefil to správné dítě, které nemělo svůj pas. V Subotici dotankování doplna (mimochodem mají tam slabá čerpadla, nikdy jsem nenatankoval tak aby hrkal plovák). Pak už celkem nuda až do mýtnice za Bělehradem. Tam asi hodinové čekání než jsem se prodral davy Turků k budce. Další čekání nás potkalo na přechodu do BG v Kalotině kde jsme za deště stáli další asi 3h :aggressive: . Pršelo až do Sofie, kde jízda po jejich "skvělém" obchvatu byl zážitek, páč čáry jsou pro ně přepich a mokrý asfalt absolutně pohlcoval všechno světlo. Za Sofií konečně přestalo pršet a cesta po dálnici na Plovdiv celekm ubíhala. Jenže z toho nekonečného čekání na mě padala i únava a tak jsem musel u Plovdivu zastavit a zdřímnout. Po dvou hoďkách zlomen v krku, jsem se rozhodl pokračovat. Ve čtvrt na deset místního času jsme přijeli na místo. Domácí nás už čekali a přivítali, automaticky bez jakékoli diskuze nám dali mimosezónní cenu (7,5Euro/osoba den) a poděkovali kolik že jsme jim tam poslali Čechů :);) . My ocenili jejich pružnost se přizpůsobit našim požadavkům na ubytování, protože když to nebyla změna termínu, tak to byl počet pokojů a lidí a oni prostě vše zařídili :palec2: .

Koupání jsme absolvovali na odlehlejší pláži v Kitenu, což nám i pak potvrdila švagrovka, že je to tam 100% lepší, páč není tam hlava na hlavě a nebuzeruje tě plavčík.

Byli jsme se podívat na jih v Achtopolu, jak to tam vypadá, ale říkali jsme si zlaté Primorsko, tam už je to taková dědina, nic se tam neděje, samý šutr na plážích a silnice tam už hrůza.

Cestou zpět z Achtopolu nám zatarasily cestu krávy, které absolutně nereagovali na nic. čím víc jsem troubil, tím byly jakoby vzdorovitější a ani se nehly. Až teprve mi to zdechlo a musel jsem znovu nastartovat tak se teprve uráčily pohnout.

Ve čtvrtek jsme se jeli podívat do Nesebaru, což je historické městečko asi 30km severně od Burgasu, s pozůstatky římské kultury. Cestou jsme netrefili odobočku, páč na rozhodující křižovatce stál v odbočovacím pruhu náklaďák, který nám stínil ceduli s nápisem. Díky tomu jsme se podívali malinko výše, tzn. začali šplhat do hor co jsou tam nad pobřežím, po chvíli jsme ale zjistili svůj omyl a otočili se. Odměnou nám byl krásný pohled na pobřeží (bohužel nebylo kde zastavit, tak toto foto nemám) a na výběžek poloostrova na kterém leží historická část Nesebaru. Díky tomu jsme projeli letovisko Sluneční břeh (Slančev Brjag), ale tam bych nechtěl být ani za nic, bylo tam plno němčourů a rusáku, prostě těžká snobárna. Nesebar krásný, snad jen historické jádro a nádherné domky v nich kazili stánky se vším možným.

Cesta zpět probíhala bez problémů, nezpočet policejních hlídek bylo vždy avizováno blikáním protijedoucích aut, za což jsem se odměňoval i já blikáním a upozorňováním na policii. Letos jsem to nepočítal (a už vůbec ne ty papírové makety ;) )jako loni (loni 13 hlídek na 500km průjezdu BG), ale určitě jich nebylo méně, zkrátka doma jich tolik neuvidím ani za celý kalendářní rok. Bohužel kousek před Slivenem, kde se sjíždí z takového menšího pohoří a kde jsou serpentiny a 60km/h jsme přijeli k nehodě, kde motorkář postupně očesal celý bok žigulu, aby to posléze čelně narval do dodávky ... samo, je v pánu :rip: , ležel tam pod plachtou. Na dálnici na jednom odpočívadle jsme potkali bratry Slováky -_- , okres KA (tak se domnívám Kežmarok, kluci mě když tak opraví ;) ) a ti se nás ptali, zda projedou přes Srby s občankou (do BG jeli přes Rumuny). Tak jsem jim říkal můžou to zkusit, maximálně je vrátí a budou muset přes Rumuny. Odjeli dříve, než my, jeli také v pěti Lagunou. Ale na hranicích jsme se opět potkali. Podařilo se nám dostat do malé fronty, takže jsme proklouzli o něco dříve než oni, ale na Srbské straně jsem se střídal s Evčou, tak jsem viděl, že projeli. Po bezproblémovém projetí BG-SRB hranic jsem jásal že to bude dneska pohoda bez čekání, ale omyl byl pravdou. Před Bělěhradem opět střídání, aby polovic nemusela přes město. Dále pak na dálnici jsem potřeboval natankovat plyn, jenže furt jsem to odkládal, až jsem minul poslední čerpačku na dálnici a byl tak nucen sjet s dálnice a zabočit do Subotice. Tam jsem zastavil u OMV, zastavil u stojanu a čekal. Tam také tankuje obsluha, ale nejen plyn, ale i beneli. Nikdo tam nebyl, šel jsem tedy do prodejny, zda mi mohou dát plyn, a že jo. Vrátím se k autu a tam asi tak padesátiletý metr padesát skřítek a hned mě tepal, proč chodím jinam, když on stál vedle a že jsem ho musel vidět. Po chvíli přesvědčování, že jsem ho fakt neviděl, jsem to vzdal :p . Vrátili jsme se zpět na hlavní a asi po dvou kilometrech nás čekala ta hrůza, foto (noční) jste již viděli. Tři hodiny, než jsem se dostal k srbským budkám a pak dalších dvě a čtvrt k maďarským. Auto jsme po metrech tlačili, což mě dokonale probralo, ovšem po sednutí do auta, kdy už to bylo asi jen 50m, mně to naopak začalo těžce uspávat. Jak jsem najel na HU dálnici, tak jsem na nejbližším odpočívadle sjel abych to na chvíli zapíchl. Byla to jen hoďka, páč se to pořádně nedalo a byl jsem nasraný z toho zpoždění. Dal jsem studený oplach, kafe, enegy drink a kopl do vrtule. O nějakém střídání se už nedalo mluvit, polovic byla úplně mrtvá. Hned po pár kilometrech jsme dojeli k čerstvé nehodě, kde sjel nějaký minivan z meze dolů a šel přes boudu. Ještě tam nebyla sanitka, jen hasiči a policejní oktávie. Jednoho už měli z auta vytaženého, opět pod plachtou a na další nahlíželi hasiči dovnitř (muselo to tam být jeden přes druhého). Pak už jen na dvou místech na dálnici měřili (mají dvojkové Oktávie RS). Před Gyorem mi došel plyn (čekal jsem že to bude daleko dřív jak jsem tomu šlapal), takže jsem 110km do Blavy absolvoval na beneli. Musím se opět omluvit Montymu a potvrdit Robkovu informaci, ke Slovnaftu se dostaneš, když po projetí tunelu odbočíš na Lamač. Tam opět doplna (jak jinak za tu cenu :palec2: ) a jak jsem to pak lechtal na pětku do toho kopce, tak se mi po tři čtvrtě roce rožl check. Říkal jsem si nojo, auto rozmlsané z toho množství benzínu, tak mu včíl plyn nevoní :smich: . Na dálnici kousek za Malacky pak měla civilní policejní Audina odchyceny nějaké Němce. Tak jsem tomu přišlápl, abych je už do "hranic" neměl za prdelou ;) .

No a to je asi tak vše ;) .... ještě sem hodím nějakou tu fotku a budete v obraze úplně :);)

Upraveno od Malta

• Autor

a slíbená fota ....

letos se mi konečně podařilo chytit orla u Tatabanye (bohužel byl opar)

post-3505-1217867337_thumb.jpg

• Autor

.... úlovek domácích lol , jeden den jich měly uvařený celý 10l kýbl, ale neměl jsem odvahu to ochutnat ;)

post-3505-1217867476_thumb.jpg

• Autor

... slíbená pláž a vlny pro eL Prezidenta ;) ... takhle to bylo v Kitenu, když bylo moře klidnější :p

post-3505-1217867573_thumb.jpg

• Autor

... pobřeží u Achtopolu (je tam v zádi na tom výběžku)

post-3505-1217867651_thumb.jpg

• Autor

... i za tohle se platí v Bulharsku vinětka (obdoba naší dálniční známky), 7denní - 5 Euro ;) nekup to na takové cesty lol

post-3505-1217867774_thumb.jpg

• Autor

... tvrdohlavé krávy (bohužel foceno přes zas...né sklo a proti slunci, s nervózními bulhary v autech za zády), ta nejtvrdohlavější tam bohužel není

post-3505-1217867874_thumb.jpg

• Autor

... stavba, pravděpodobně hotelu, v zámeckém stylu (kousek před Primorskem)

post-3505-1217868354_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.