Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

výhled z apartmánu, tentokrát jsme ho měli na stranu k aquaparku

post-3505-1217868439_thumb.jpg

• Autor

.... no a na závěr .... můj harém lol;) a uprostřed čupící a nad ním stojící Zdravko a Lucy Petkovovi :)

post-3505-1217868565_thumb.jpg

• Autor

no, snad mě nikdo tady nezdupe že jsem sem nastrkal tolik fotek, ale snažil jsem se je zkomprimovat, takže omluvte případnou nekvalitu (bylo to kvůli velikosti souborů)

to ste mali super dovolenku a kopec zazitkov :palec2::)

len kua ked vidim ten harem tak mi ide mraz po chrbte, to si pocuval celu cestu? lol:p:prc::prc::prc:

• Autor

taky to byl letos očistec ;)lol vydržet ty nálady ;) ... ale jinak supr ;)

hlavne ze ste sa mali dobre,

uz si aj pocital kolko vas to cele stalo? alebo ze by som to prehliadol? ;):prc:

Ty vole, tři baby to musel být mazec. mě stačily moje dvě :p:p:p . Takže nakonec to dopadlo dobře :palec2::palec2::palec2: . Už aby jsme to začali plánovat na příští rok :p:p

montas uz ma asi nejake pivecko v sebe, sa mu zenske zlievaju dohromady na fotke :prc::prc::prc:lol

• Autor
hlavne ze ste sa mali dobre,

uz si aj pocital kolko vas to cele stalo? alebo ze by som to prehliadol? ;):prc:

no, 100 Euro jsme dovezli domů (to bude mít mladá na září do Itálie, jedou tam se školou na týdenní výlet), takže tam jsme utratili 15000,- CZk včetně ubytování, stravy, poplatků (HU známka, SRB mýtné, BG vinětka a dezinfekce), oblečení, kabelek apod. NEZBYTNOSTÍ pro ženy ;) . K tomu asi tak 2 000,- na PHM brané platební kartou + CZ a SK měs.dálniční známka.

to je dobra cena, ak to nie je na osobu :p

teda mate mensiu spotrebu ako montas :)

• Autor

nee, je to na tři osoby (dárky pro 4), jinak ubytování a stravu si švagrová platila sama, cestu měla grátis

njn, u nás se to obešlo bez stříbra ;)

A já tam byl o 3 noci déle :p:p:p:p:p a 3 dny stravování déle a 3 dny nákupní horečky :):)

no dobry roman, cece. mozes pisat poviedky z ciest. kam sa hrabe montas.

z toho sme dostali maximalne defekt a kus dreva, ktore presiel na ceste.

hmmm, neviem si predstavit, ako by som umlcal na 25 hodin 3-4 zenstiny z nasej rodiny, aby nekecali

do toho kam sa ma odbocit, ci tu nie su butiky, ze v belehrade maju senzacne tajtrloviny.

jedine im tak navarit odvar z maku, inak to nevidim. ale navrchu niekto pisal ze cela cesta bez beneli a tu nahle sa vylupla

uprotred cestopisu vzdialensot 12o km na benal. zeby mistake ?

takze nakoniec mamina spokojna, ako to vy vravite - ako zelva ??

a este dakujem za pohlad na more, na kravy, domacich, orla....

:palec2:

Nj, když já na ty romány moc nejsem :p:p:p

• Autor
... ale navrchu niekto pisal ze cela cesta bez beneli a tu nahle sa vylupla

uprotred cestopisu vzdialensot 12o km na benal. zeby mistake ? ....

:palec2:

nee, ziadny mistake, to bylo plánované, jelikož jsem bral před dovčou i půl nádrže beneli, tak jsem v rámci úspor vzal nazpět v Subotici jen 20l plynu s tím že zbytek dojedu na benál (ikdyž bych to s plnou plynovou zvládl až na Slovač) ;)

ozaj vidis maltas a tankoval si na OMV v blave? po kolko mali plyn, neklamala ma do telefonu tetuska? :prc:

• Autor

jasnočka že jo, však tam jsme si ponadávali na poměry s tím čerpadlářem ;)lol , jo cena byla přesná 17,-Sk na naše 13,90 :palec2: . To samé pak bylo cestou zpět naproti u Slovnaftu.

• 4 roky později...
  • Autor

na přání dávám výcuc z Lampárni o mém druhém cestování autem do Bulharska

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.