Publikováno Únor 19, 201312 r Zdravím, kupuji Oll je mi jedno jestli combi nebo hatchback, nechápu jednu věc a to, že combi je prý lehčí o 70kg, proč má tedy horší hodnoty ve zrychlení 0-100km/h a v max.rychlosti???? Vysvětlí mi to někdo? Díky
Únor 20, 201312 r Jak by mohlo být Combi o 70 kg lehčí, to je na první pohled nesmysl. Stačí si stáhnout uživatelský návod ze stránek Škody a z něj vychází, že je o 15 kg těžší... Osobně mi liftback vyhovuje mnohem víc, nejde ani tak o vzhled, ale praktičnost. Kufry jsou skoro stejné, ale když jsem měl půjčené combi, tak mě štvala nutnost manuálního ovládání roletky kufru. U liftbacku se mi prostě zvedne plato a kufr mám před sebou v plné parádě :-)
Únor 20, 201312 r kufry jsou skoro steně velké, ale combi jde přiápadně narovnat až po střechu ale jinak je to otázka spíše toho, co se ti líbí
Únor 20, 201312 r Ano, to je asi hlavní rozdíl, navíc třeba liftback se nedělá (a asi ani OIII nebude) v provedení 4x4...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.