SnaživkaSnaživá Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Zdravím, kupuji Oll je mi jedno jestli combi nebo hatchback, nechápu jednu věc a to, že combi je prý lehčí o 70kg, proč má tedy horší hodnoty ve zrychlení 0-100km/h a v max.rychlosti???? Vysvětlí mi to někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Napr. ine prudenie okolo kasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Jak by mohlo být Combi o 70 kg lehčí, to je na první pohled nesmysl. Stačí si stáhnout uživatelský návod ze stránek Škody a z něj vychází, že je o 15 kg těžší... Osobně mi liftback vyhovuje mnohem víc, nejde ani tak o vzhled, ale praktičnost. Kufry jsou skoro stejné, ale když jsem měl půjčené combi, tak mě štvala nutnost manuálního ovládání roletky kufru. U liftbacku se mi prostě zvedne plato a kufr mám před sebou v plné parádě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 kufry jsou skoro steně velké, ale combi jde přiápadně narovnat až po střechu ale jinak je to otázka spíše toho, co se ti líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Ano, to je asi hlavní rozdíl, navíc třeba liftback se nedělá (a asi ani OIII nebude) v provedení 4x4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.