Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

snad ne, ale to člověk nikdy neví :kuk: . Seru na to, jedu na dovolenou :smich::smich::smich:

Jj, vyrážíme ze soboty na nedělu v 2,30 z Brna. Máme sraz na OMV u Ikei, kdyby jsi se chtěl se mnou rozloučit. :smich::smich::smich:

• Autor

tak to já se teda rozloučím s tebou tady, páč to já ještě budu spinkat ;) . Navíc budeme v sobotu malovat obývák, takže hromada stěhování krámů, tak budu utahaný jak kotě abych ti jel k Ikei zamávat :p .

Ale jinak ti tiše závidím ... my až za měsíc, už jsem mluvil telefonem se Zdravkem, ale furt mu nechodí mail, tak včera jsem mu posílal po domluvě s ním SMSku, ale neodpověděl, tak budu muset ještě dnes znovu zavolat, abych viděl zda rezervace platí.

maly zeleny muzicek, prijebnu dovolenkuuuuu !!

:palec2:

Děkuji šéfe. kol5

Tak auto nabaleno, roleta zatažena ;) . V 1.00 vyrážím. Tak se tady mějte :)

montas, ty si v BG chvilu a uz tam opozicia vyhrala volby...... :p

• Autor

že by nějaký vojenský puč ;)

tak Monty dorazili dobře, tady je přepis SMS: "Jj dojeli jsme v poho.cesta strasna.vedro a milion turku"

• Autor

tak jsem sondoval podrobnosti z Montyho cesty a problémy (jak jsem předpokládal) už na hranicích Hu-Srb kde je po dvou hodinách stání vyhnali na vedlejší přechod na Suboticu. My jsme tam loni stáli také, ale jen chvíli, pak jsem kolonu objel a jel tím přechodem dobrovolně. Jinak jel cestu 30 hodin :kuk: (2xspánek) ... tak to je masakr (já jel loni kvůli ku..ám Turkům obě cesty 25,5h a myslel jsem si bůhvíjak nejedu dlouho).

teď jen doufám že půlka prázdnin a to že jedu ve všední den, nebude s Turky takový problém :aggressive:

• 2 týdny později...
  • Autor

tak co Monty, už jsi doma z cest nějakou chvíli a zážitky žádné? ... hoříme tady zvědavostí :feve:

Vůbec nestíhám, je toho po těch 13 dnech nějak moc. Takže vyjížděli jsme 5.7. o půl 3 ráno z Brna. Do Primorska jsme dorazili ráno 6.7. v 10 hodin. Cesta celkem v pohodě, jen na Maďarsko-Srbské hranici kolona černých němčourů z Turecka. po 2 hodinách čekání a pomalého popojíždění ( někteří auta tlačili, aby nemuseli pořád startovat- já měl pořád nastartováno na LPG :smich: ) přechod uzavřeli a vyhnali nás na malý hraniční přechod, kde už to proběhlo v pohodě, protože kolega znal zkratku po šílené cestě, ale předjeli jsme celou kolonu a na hranici čekali jen 10 minut. Dál už cesta v pohodě. Kolem 9 večer mě postihla totální spací krize a musel jsem si na 2 hoďky dáchnout. Potom jsme pokračovali až do 3 hodin do rána za Sofii a tam jsme to zapíchli do 6 hodin. No a potom už jsme to dotáhli až do Primorska. Zpátky jsme vyjížděli ve 3 hodiny v noci a doma jsme byli před půlnocí. přechody prázdné, jen Maďaři při vjezdu ze Srbska probírali každé auto ( naštěstí jen taková kontrola naoko, ale stáli jsme tam cca 45 minut.

Uf.

Co se týká cen - Slovenská dálniční měsíční - 330,- kč zakoupená v Globusu v Olomouci. Maďarská dálniční měsíční 500,- ( dalo se platit v čes. korunách). V Srbsku za průjezd 4,3 a 8 eur za průjezdy. Žádný čip nám nedali a nic víc platit nechtěli. Bulharská dálniční 6 eur na hranici a na poště 10 leva. Cena plynu - na Slovensku jsou kurvi a v noci ti nenatankují- na mou výzvu ať jde ven, že mu natankuji já :aggressive: chtěl ten kokot volat policii. V Maďarsku cca 16,20, v Srbsku cca 12,10 a v Bulharsku cca 12,60. Ujel jsem celkem 3600 km a z toho bylo jen cca 60 na beneli. Jinak vše na LPG. :palec2::palec2:

Už i Maďaři to pochopili a mají benzinky s LPG. Jsou označeny žlutou siluetou čerp. stanice. Ale je to blbě vidět, protože nejdřív je černý obrys, pak zelený a až potom žlutý. Průměrnou spotřebu jsem měl cca 8,5 litru na 100 km ( což při naloženém autě, 4 osobách v autě a cestovní rychlosti 100/130 celkem jde. Náklady na cestu za plyn byly cca 4100,- kč. Takže kilometr mě vyšel cca na 1,10 kč. A to se vyplatí :smich::smich::smich::smich:

Co se týká cen jídla- vše zůstalo při starém jako loni - žádné zdražení. Ceny srovnatelné z loňskou dovolenou.

Uf. A pokud to někoho zajímá tak se ptejte ;)

• Autor

díky Monty, takže bulharskou jsi kupoval jen týdenní ju? Takže desinfekce je zrušena a chip jak někteří avizovali na Cestomaniakovi tak se nekoná jo?

montas vitaj doma, teda medzi nami !! :p

rozpravaj, spominaj, prehanaj...

Upraveno od colins

• Autor

teď mě tak ještě napadá, že jsi kupoval maďarskou měsíční, proč jsi nekoupil dvě 4 denní, to by vyšlo laciněji ne?

jj žádnej čip se nekonal a Maďaři měli jen 7 denní a měsíční.

• Autor

aha tak to potom jo (v tom případě nejsou na webu aktuální informace, budu muset juknout na nějaké HU stránky)... a BG jsi teda kupoval týdenní?

aha tak to potom jo (v tom případě nejsou na webu aktuální informace, budu muset juknout na nějaké HU stránky)... a BG jsi teda kupoval týdenní?

Jj 2x týdenní

• Autor

tak nevím díval jsem se přímo na stránky motorway.hu a mají furt 4 denní, 10 denní, měsíční a roční. Tak mě to tak přijde jakoby chtěli z turistů táhat peníze, páč mi není jasné jak by nemohli mít elektronickou známku :kuk:

V nabídce na hranici ji neměli a my jsme nad tím ani nijak nepátrali ;)

• Autor

jasně, OK, uvidíme, pokud nebudou dávat 4denní, budu muset taky koupit měsíční, páč do desetidenní se časově nevlezu.

• Autor
... Bulharská dálniční 6 eur na hranici a na poště 10 leva. ...

Uf. A pokud to někoho zajímá tak se ptejte ;)

ty Monty, teď jsem se díval do svých poznámek a pak na BG stránky a jejich týdenní stojí 5 Euro (což odpovídá i té poště 10 Leva). Nespletl jsi se? Nebo pak ještě započítávají to 1 Euro za čip, který ale nedávají, páč jsem hodil dotaz na Cestomaniaka a nikdo žádný čip neměl. tak nevím :feve: .

Jinak kluci, dneska jsem se osobně sešel s Honzou (Wassermann), který byl tak mooooooc hodný a půjčí mi na cestu zapalovací modul (pro strýčka příhodu) a navíc mi ho dovezl i do práce. Moooooc hodný kluk ;)kol5 .

Upraveno od Malta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.