Publikováno Únor 24, 201312 r Muj dotaz je asi nesmyslny , ale neda mi to. Kdyz mam oII FL climatik, jde dat ovladani climatroniku s funkci climatiku? nezkousel to nekdo kdo v to dela to predelat? Nevim jak to konkretne je,nevidel jsem to rozebrany a nebudu si to kvuli rozebrani kupovat, tak se radeji ptam expertu tady. Asi je to nesmysl, ale lina huba.... :D
Únor 24, 201312 r musí se měnit celé topení a upravovat elektroinstalace = palubka dolů, ale dělá se to celkem běžně
Únor 24, 201312 r Autor musí se měnit celé topení a upravovat elektroinstalace = palubka dolů, ale dělá se to celkem běžně No to ja vim, ale nechci kvuli tomu rozebirat cele auto. Nejde mi o ty funkce, spise o vzhled . Tak by me zajimalo,zda to nekdo nezkousel kuchat a predelat... Upraveno Únor 24, 201312 r od mrazikxr
Březen 12, 201312 r jakých budíků? předělat to nejde bez výměny topení nebude nikdy funkční, je tam víc rev na klapkách, jiné ovládání ventilátoru...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.