mrazikxr Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Muj dotaz je asi nesmyslny , ale neda mi to. Kdyz mam oII FL climatik, jde dat ovladani climatroniku s funkci climatiku? nezkousel to nekdo kdo v to dela to predelat? Nevim jak to konkretne je,nevidel jsem to rozebrany a nebudu si to kvuli rozebrani kupovat, tak se radeji ptam expertu tady. Asi je to nesmysl, ale lina huba.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 musí se měnit celé topení a upravovat elektroinstalace = palubka dolů, ale dělá se to celkem běžně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 (editace) musí se měnit celé topení a upravovat elektroinstalace = palubka dolů, ale dělá se to celkem běžně No to ja vim, ale nechci kvuli tomu rozebirat cele auto. Nejde mi o ty funkce, spise o vzhled . Tak by me zajimalo,zda to nekdo nezkousel kuchat a predelat... Editováno: 24. Únor 2013, autor: mrazikxr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 9. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Nemate nekdo schema climatronik a climatik budiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 jakých budíků? předělat to nejde bez výměny topení nebude nikdy funkční, je tam víc rev na klapkách, jiné ovládání ventilátoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.