zipoman Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Nechal jsem si vyměnit zadní řídící tyče a tyčky stabilizátorů. Pří měnění kol jsem si všimnul, jak je tyčka zkroucená, náprava lehce pobouchává, ale usuzoval jsem to silentblokům. Tyčku jsem si vyfotil a koukam do ETKY a je snad blbě uchycená, můžu poprosit o kontrolu, nikdy jsem jinou Octavii zespod neviděl. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 jasne,že je to špatne namontované ...ktoré indivídum to takto nahodilo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipoman Vloženo 28. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Díky libero, shodnej obrázet s Etkou, levou stranu jsem předělal na heveru, pravá strana je strhlej tisícihran, takže šroub asi uříznu a dam novej. Vždycky jsem si všechno chtěl měnit sám a jen se v tom utvrzuji. Pokud bude po otočení tyčky náprava pobouchávat, na kterej silen se mam zaměřit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 najprv urob tú tyčku a potom uvidíš..myslím,že to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.