Michal878 Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 čuss chci vyměnit to repro co tam je je to fakt děs Jde mi oto jestli by stačlo něco takového http://www.ahifi.cz/reproduktory-kicker-ks650-2.html A nebo to musím bastlit nějak přez zesilovače a subwoofr ? Vytlumeni jinak to beru jako samozřejmost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Já osobně bych začal tím vytlumení repro zase tak špatné nebude já mám Soundsystem a řek bych že to hraje hůř než obyč repro v Yetym co mám takže bych první zkusil vytlumení a jako druhej krok externí subwofer nekam do kapsy nebo pod podlahu a stáhnout spodní frekvence ze dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 A jak se tam dava ten subwoofr ? Když to nemá vystup to radio .... Jinak stahnout spodní frekvenci ze dvěří tomu neorzumím, sry že sem neznalec ale potřebuju to vysvětlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 btw maté někdo tip jakej sub pod sedačku se vším všudy a jak kam to zapojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.