KOKYN Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Chlapi odešel mi předřadník xenonů na SI číslo 5DV 008 290-00 nevíte kde ho sehnat za co nejlepší peníze?? Díky za všechny informace!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Jsem na tom stejně.Odešel mě na levé straně a náhodou jsem koupil od chlápka novej za 2 000,-Kč. Prej ho koupil a nakonec to nebylo tím, tak se mu válel přes rok v garáži a já ho pak koupil:-) Teď mě odešel i druhej a nedaří se mě sehnat za lepší peníz.Myslím, že kupovat použitý nemá cenu, protože to časem odchází, tak budu muset koupit novej drahej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 (editace) Teď jsem našel dobrou cenu tady: http://www.autodilyhh.cz/ridici-jednotka-xenonovych-svetlometu-superb-3u0941641 Editováno: 13. Květen 2013, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Sakra to jsou rakety! Tak vyřešeno - dnes objednáno u jb-tuning.cz za 2590,- tak se ukáže.... snad to bude chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Tak dnes dopoledne jsem to u jb-tunig našel taky.dej vedět jestli je to good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Dneska by to melo prijit postou, na auto to asi pujde az o vikendu je moc prace... Ja doufam ze to poslape podle te fotky jesli je identicka tak to vypada ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Tak je to v pohode. Dneska vymeneno a slape to. Dal jsem i obe vybojky nove kdyz uz to bylo venku. Porad ale pise maxik zavadu asi bude v haji jeste naklapeni prijde mi ze se nepohybuji. Co je to za dil na to naklapeni? Muze mi nekdo hodit odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Já když jsem tam ten předřadník dal tak myslím na maxíku ta závada zmizela sama.Jestli se ti světla neštelují, tak to přece poznáš.Ten motorek jsem kupoval taky http://www.skoda-dily.cz/eshop/3u0941295-motorek-nastaveni-sklonu-svetel.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.