Lukas1450 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) Chlapci prosim vas kto pomoze mi a vysvetli mi lajicky kde mam co napojit ... chcem spojazdnit ostrekovace a potrebujem spojazdnit elektriku ... moze mi niekto napisat ako a co mam kde zapojit ? kde co a aky konektor a tak... dakujem ... prikladam schemu zapojenia... ale ja jej nerozumiem ..Dakujem ... elektrika ostrekovac svetiel.doc Editováno: 29. Květen 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 mam uz potiahnute 2 kable k motorceku .... a co dalej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Podle schématu to vidím takto: Z cyklovače V nebo VI vede červeno/fialový kabel do levého A-sloupku hnědá jednopólová svorkovnice, z ní červený kabel do motorku ostřikovače Takže jeden kabel motorku ostřikovače ukostřit (najít kostřící bod, jeden je třeba u toho A-sloupku dole) Druhý kabel napojit na A sloupek šedá svorkovnice červený kabel. Nevím, jestli tam bude průprava už na tom sloupku, pokud ne, pak bys to musel napojit přímo na červeno/fialový kabel na cyklovač. Docela hračka zapojení, jsem to čekal horší, ale jde o to, jestli Tvůj cyklovač není jiný, než na auto s ostřkem už z výroby, a ani to netuším, to bude asi vědět Ace (podle schematu tam asi budou dva) Určitě bych na plusový kabel od motorku ostřiku dal pojistku a to co nejblíže napojení k cyklovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 dakujem ... skusim na to mrknut ... mozno to aj pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 30. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 ale este ako to citam ... treba vyviest mi kable na poistku a kto vie ci nebude treba kodovat VAG ... ako funguju tie ostreky?? tak ako u fabii ... ked sa dlhsie pridrzi packa na ostreky okna a spustia sa ostrekovace na svetla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.