Publikováno Květen 29, 201312 r Chlapci prosim vas kto pomoze mi a vysvetli mi lajicky kde mam co napojit ... chcem spojazdnit ostrekovace a potrebujem spojazdnit elektriku ... moze mi niekto napisat ako a co mam kde zapojit ? kde co a aky konektor a tak... dakujem ... prikladam schemu zapojenia... ale ja jej nerozumiem ..Dakujem ... elektrika ostrekovac svetiel.doc Upraveno Květen 29, 201312 r od Lukas1450
Květen 30, 201312 r Podle schématu to vidím takto: Z cyklovače V nebo VI vede červeno/fialový kabel do levého A-sloupku hnědá jednopólová svorkovnice, z ní červený kabel do motorku ostřikovače Takže jeden kabel motorku ostřikovače ukostřit (najít kostřící bod, jeden je třeba u toho A-sloupku dole) Druhý kabel napojit na A sloupek šedá svorkovnice červený kabel. Nevím, jestli tam bude průprava už na tom sloupku, pokud ne, pak bys to musel napojit přímo na červeno/fialový kabel na cyklovač. Docela hračka zapojení, jsem to čekal horší, ale jde o to, jestli Tvůj cyklovač není jiný, než na auto s ostřkem už z výroby, a ani to netuším, to bude asi vědět Ace (podle schematu tam asi budou dva) Určitě bych na plusový kabel od motorku ostřiku dal pojistku a to co nejblíže napojení k cyklovači
Květen 30, 201312 r Autor ale este ako to citam ... treba vyviest mi kable na poistku a kto vie ci nebude treba kodovat VAG ... ako funguju tie ostreky?? tak ako u fabii ... ked sa dlhsie pridrzi packa na ostreky okna a spustia sa ostrekovace na svetla ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.