Přejít na obsah

Tady jsou všici za bohy

Palo

Doporučené příspěvky

tak tohle me akorat vsechno dokaze nasrat...

reknu jednu vec

kritizovat umi kazdej, a hodnotit nekoho podle jedny veci taky - to je ceskej pristup

a preberte si to jak chcete...ale jestli si nekdo mysli ze admini a moderatori jsou tady hajzlove a myslej si ze jsou bozi tak je u me blb...skoro vsichni se tu vicemene zname, tak nevim jak to muzete vubec rict

Vždyť to říkám že jsi teplej jako já :smich:

Jo je pane !!! Mas recht !!! ;)-_-

od pala to beru ale zajimalo by me co ty o tom muzes vedet videl-li si me jednou????????

ze bys ty byl prihraty teze?

No vidim, ze ani nevis kolikrat sem Te videl. Pridej mladezniku pridej ! ;)

Jasne, ze jsem prihratej, ale ja se za to nestydim ! ;)

:smich::smich: ty woe to je téma :smich: nechcete si založit nové téma ,kdo je jaká orientace,at zbytečně netápete kol110:smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

joooo?tak krysa pece se sejdou jo?

to sou mi novinky kucí

:o:o tý woe a je to venku :prc::wub: ...................... :smich::smich::smich:

Sorry Jiriku, sem to vykecal :smich:

co se dá dělat Járinku :wub: holt už je to venku ;) ............. :smich::smich:

Jednou by se to provalit muselo, tak aspon vedej, na cem jsou a ze maj kuci smulu lollolkol5

máš recht Járinku :D ,ale klidně at přijdou bude prdel............ :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...