Palo Vloženo 29. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jste banda blbcu kvuli takovy blbosti tak z blbosti z tebe udělám dva ještě menší než jsi ty hmmm, Krytinář bude mít dva kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 tak tohle me akorat vsechno dokaze nasrat...reknu jednu vec kritizovat umi kazdej, a hodnotit nekoho podle jedny veci taky - to je ceskej pristup a preberte si to jak chcete...ale jestli si nekdo mysli ze admini a moderatori jsou tady hajzlove a myslej si ze jsou bozi tak je u me blb...skoro vsichni se tu vicemene zname, tak nevim jak to muzete vubec rict Vždyť to říkám že jsi teplej jako já Jo je pane !!! Mas recht !!! od pala to beru ale zajimalo by me co ty o tom muzes vedet videl-li si me jednou???????? ze bys ty byl prihraty teze? No vidim, ze ani nevis kolikrat sem Te videl. Pridej mladezniku pridej ! Jasne, ze jsem prihratej, ale ja se za to nestydim ! ty woe to je téma nechcete si založit nové téma ,kdo je jaká orientace,at zbytečně netápete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Ja sem taky teplej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Ja sem taky teplej Hele nevysmívej se kamarádovi,bo dostaneš přez držku,jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Ja sem taky teplej Hele nevysmívej se kamarádovi,bo dostaneš přez držku,jó To neee Sejda to chape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 joooo?tak krysa pece se sejdou jo? to sou mi novinky kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Heeml, to sem si zas nabeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 joooo?tak krysa pece se sejdou jo?to sou mi novinky kucí tý woe a je to venku ...................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 joooo?tak krysa pece se sejdou jo?to sou mi novinky kucí tý woe a je to venku ...................... Sorry Jiriku, sem to vykecal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 joooo?tak krysa pece se sejdou jo?to sou mi novinky kucí tý woe a je to venku ...................... Sorry Jiriku, sem to vykecal co se dá dělat Járinku holt už je to venku ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 hosani hosani....takle blbe se prozradit...jak je videt nic mi neunikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 hosani hosani....takle blbe se prozradit...jak je videt nic mi neunikne jo pane wachmajstr voni jsou hlava,dyk sou tady šéf................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 joooo?tak krysa pece se sejdou jo?to sou mi novinky kucí tý woe a je to venku ...................... Sorry Jiriku, sem to vykecal co se dá dělat Járinku holt už je to venku ............. Jednou by se to provalit muselo, tak aspon vedej, na cem jsou a ze maj kuci smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 joooo?tak krysa pece se sejdou jo?to sou mi novinky kucí tý woe a je to venku ...................... Sorry Jiriku, sem to vykecal co se dá dělat Járinku holt už je to venku ............. Jednou by se to provalit muselo, tak aspon vedej, na cem jsou a ze maj kuci smulu máš recht Járinku ,ale klidně at přijdou bude prdel............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 koukam, particka tech co "bude prdel" se nam rozrostla... a co cipak je to vina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Září 2006 Sdílet Vloženo 6. Září 2006 Za to muze vedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Za to muze vedeni jaký vedení,takový jsou ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 jaký vedení,takový jsou ostatní prostě klasika kameň cihlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Září 2006 Sdílet Vloženo 7. Září 2006 Za to muze vedeni jaký vedení,takový jsou ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.