Tomáš123 Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Čaute chci se zeptat jestli pujde rukojet z fabky do feldy , a nebo jsem ještě uvažoval na koupení rukojetě ale je tam nějaké uchycení pomocí imbusových klíčů a to se mi nezdá jako dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korfiik Vloženo 3. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2013 Na feldě je uchycení pomocí závitu,ale u fabky nee. Zkoušel jsem to na jedný, a byla stašně vysoko = musíš jí o kus zkrátit tu železnou tyčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 přesně tak, musíš uřezat ten závit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 no jestli to dělají pořád z tak poctivého matrošu jako bylo u Šáde, tak potěž ... tehdy jsem také chtěl snížit šaltr a když jsem viděl jak po tom pilka klouže a v podstatě odírá jen barvu, tak jsem to vzdal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2013 Já to musel uříznout venku z auta, když jsem na šádyně zkracoval šaltrklacek. Musel jsem vyndat celej klacek z podlahovýho uložení (tuším tam jsou pod tou gumou 4 šrouby s 12mm šestihranem) a pak ten konec se závitem pro originální "olivu" upálit flexou - obyč pilka na kov ani s "keramickým" plátkem se toho materiálu skoro ani nedotkla, přesně jak píše Malta. Řezat to flexou v interiéru jsem si netroufal kvůli hrozícímu ohni z jisker... Jinak v oktě i ve fábuli drží hlavice šaltrklacku na příčný drážce, ve fáčku a ve felině je šaltrklacek z trubky na horním konci smáčknutý a hlavice je na ní jen naražená a drží tam samosvorně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masster Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Jaký rozměr má vlákno? Průměr, rozteč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.