SUP1 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 (editace) Já tam jedu, napadlo mě, jestli taky nejede někdo z Vás, mohli bychom si udělat takový malý srazík ve velkém http://www.carwars.cz/ Tak co pardálové? Bude to stát za to... Editováno: 11. Srpen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Docela mě zamrzelo, že na tak velké akci jsem potkal sotva dva Superby. Tak snad příště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Ani se Ti nedivím, "bejvávalo, bejvávalo" a ještě k tomu v době prázdnin, to nebyla nikdy, ani v minulosti žádná sláva. Jinak kdybych byl v Pze, určitě bych se byl podívat, ale holt ty prázdniny jsou pro papučáře hrob. No snad někdy příště se uvidíme, co takhle podzimní ŠKODA SRAZ V CHABRECH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Jo jo, však už jsem pár lidem slíbil, že na nějaký ještě letošní sraz pojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.