czechmichael Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tak tady máte takový první TIP: http://www.camphajovna.cz/index.php?sekce=uvod〈=cz Je to v Kdyni u klatov,což tedy já mám za humny A co jsi budem povídat není nad Šumavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 šumavu bych bral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Já jsem klidně i pro Krkonoše :-) :-) Tam bude taky fajn :-) Jinak pokud se dodrží věci jako auta u chatek sprcha/ohniště a další drobnosti ktere jsou potřeba na sraze tak věřím, že se sejdem ve stejném složení + lidi co ještě na srazu nebyli... Jinak já bych už zase jel od středy či čtvrtka když se někdo přidá jak v Sedmihorkách když to mám 450 km :-) abych netrávil půl dne v aute tam a půl dne zpátky :-) a taky něco z toho měl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tak napiste jestli by se vam to zamlouvalo. A neni problem tam pak zaject a poptal bych se a pak vam sem napsal vse potrebne (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Skusim ti tu napsat takovy seznam věcí co je třeba ... určitě něco zapomenu tak mě někdo klidně doplňte :-) 1) Auta u chatky pohromadě ne 200 metrů daleko 2) Chatky aby byli hned vedle sebe, aby se nestalo, že budeme mit 7 chatek a z toho dvě na začatku kempu dvě uprostřed a dvě nakonci atd... 2) Sprchy ( nejlepe ne na dvacetikoruny ) 3) Ohniště s nějakým posezením kolem ( kdyby nebylo posezeni stačí ohniště židle si přivezem ) 4) Chatka s elektro zásuvkou 230V :-) 5) V okolí by měla být nějaká rozumná projížďka cca 30 km v jeden směr 6) Zajistit sobotní společný oběd v nějaké restauraci ( třeba tu restauraci pečlivě vybrat aby tam neměli jen 4 druhy jídla ) 7) Jak už zmínila Barča aby do kempu mohli pejsci Přeci by jsme nenechali Charlieho a Bleka přivazané před kempem :-) Jinak nebylo by špatné pozjišťovat nějaké zábavné činnosti kolem kempu :-) Třeba mě přijde jako zajimavé se sebrat a jít hromadně na motokáry kdyby tam někde byli kolem za přijatelný penízek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 A ještě když tam bude nějakej altán, nebo pergola s posezením jak byla na Bystřičce tak by to bylo uplně nejlepší. Jinak motokáry, výbornej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Tak kdo to nečet tady dávám jak to tam cca vypadá Obrázek jsi o tom udělejte sami zda-li by vám to vyhovovalo A až budu mít hotové auto tak tam zajedu a pozeptám se jak by to bylo s parkováním a jak mají rozmístěné chatky:) Autokemp je otevřen od 1. 5. do 30. 9. Ubytování Nabízíme ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových chatách. Součástí vybavení chat jsou prošívané deky, polštáře a ložní prádlo. V případě chladného počasí je možno přitápět infrazářiči. Pro obytné přívěsy a stany autokemp poskytuje dostatečné prostory, které jsou vybaveny elektrickými přípojkami (10A). Vybavení - společenská místnost - společná kuchyňka s plynovými vařiči a dřezy na nádobí s teplou vodou - moderní sociální zařízení se sprchami (mincovní automaty 24 hodin v provozu) - prádelna s automatickou pračkou - krytý altán pro stolní tenis - hřiště na volejbal a nohejbal - dětské hřiště Stravování Nabízíme Vám možnost stravování v restauraci, která se nachází u vjezdu do kempu. Základní potraviny je možné nakoupit v prodejně přímo v kempu. Další možnosti Koupaliště (v těsné blízkosti kempu) Krytý bazén (2 km) Fit centrum (2 km) Tenis (2 km) Jízda na koni (2 km) Kino (2 km) Internetová kavárna (2 km) Disko (2 km) Rozhledna Koráb (2 km) Rybolov (4 km) Můžeme zajistit vyhlídkové lety - letiště Klatovy (20 km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2013 Už jsem se na to koukala na jejich www, co jsi tady dal. Chatky jdou poznat, jak jsou rozmístěny z fotek, ale jsou podle mě do kopce, takže auta stojí asi mimo... Jinak se tam dá i postavit stan (což pro nás stanaře je asi dobrá volba ) A jinak psi tam taky můžou, ale nevím jestli do chatek, tak se kdyžtak na to zkus zeptat. Nevím, jestli by taky naši volili být ve stanu. Koukala jsem, že tam je v okoli spousta památek apod. Takže Honzíku, kdybychom jeli dříve, šla bych se tam někde mrknout po přírodě a tak Jinak za mě to nevypadá vůbec špatně Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 23. Září 2013 Sdílet Vloženo 23. Září 2013 No tak to jsem rád,že se líbí. Takže 100% až bude auto dojedu tam a dám vědět co a jak jak se psíkama a tak podobně Tak je to kemmp čtyřhvězda Tak si myslím,že bychom měli být spokojení všichni maximálně jak říkám až bude auto dojedu tam a dám více info Snad bude majitel/ka v pohodě Když tam dostanem nějakou pořádnou bandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 Tak vážení. Když to dobře dopadne tak do konce tohodle týdne bude vůz. Tak držte palce.A pak samo,že se pojedu zjistit co a jak v tom kempu na ten jarní srázek pokuď eště je zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 to už se tam asi nedostaneš když je sezóna jen do 30.9. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Tak doufám,že tam někdo bude kdo to tam bude hlídat nebo,že bude majitelka bydlet blízko,že by se nechalo domluvit Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 tak to jo už mlčím a držím palec kluku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Díky díky. Ale s autem to vypadá hodně špatně vstřiky jsou asi totál,. Hold daň za kvalitu nafty Ale zítra budu vědět podrobnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 19. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2013 Tak co Michaeli ? Jak ot vypada stim Kempem atd? rad bych něco už věděl :-) Věřím, že se sraz suprově povede :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Nějak se nám Michael vytratil Škoda ..... Jinak já dostal pod stromeček dálniční známku tak jsem připraven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.