Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím ,potřeboval bych poradit,koupil jsem auto felicii LPG,ted v týdnu to chci jít přihlásit,ale zjistil jsem že na bombě v autě je jiné číslo než je zapsané v techničáku.Papíry od té bomby mám ,je to teda polská výroba namontované je to v roce 13.07.2010.Bude s tím na evidenční kontrole nebo na úřadě nějaký problém?děkuji docela to spěchá

To vypadá, jako by tu novou NÁDRŽ (žádnou BOMBU si do auta nedávej, to bys nemusel přežít) někdo dal do auta jako náhradu za původní, namontovanou před víc jak 10 lety - to je totiž předpisová životnost LPG nádrže a po jejím uplynutí se musí vyměnit - to ten někdo asi udělal (takže v autě máš novou nádrž), ale už tu změnu výr. čísla nedal zapsat do dokladů. Pro detaily se obrať do sekce LPG v chlívku označeným "Škoda a alternativní paliva" -  http://forum.skodahome.cz/forum/333-lpg-neboli-propan-butan/  .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.