Publikováno Září 8, 201312 r Zdravím ,potřeboval bych poradit,koupil jsem auto felicii LPG,ted v týdnu to chci jít přihlásit,ale zjistil jsem že na bombě v autě je jiné číslo než je zapsané v techničáku.Papíry od té bomby mám ,je to teda polská výroba namontované je to v roce 13.07.2010.Bude s tím na evidenční kontrole nebo na úřadě nějaký problém?děkuji docela to spěchá
Září 8, 201312 r To vypadá, jako by tu novou NÁDRŽ (žádnou BOMBU si do auta nedávej, to bys nemusel přežít) někdo dal do auta jako náhradu za původní, namontovanou před víc jak 10 lety - to je totiž předpisová životnost LPG nádrže a po jejím uplynutí se musí vyměnit - to ten někdo asi udělal (takže v autě máš novou nádrž), ale už tu změnu výr. čísla nedal zapsat do dokladů. Pro detaily se obrať do sekce LPG v chlívku označeným "Škoda a alternativní paliva" - http://forum.skodahome.cz/forum/333-lpg-neboli-propan-butan/ .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.