Přejít na obsah

ABS a ESP, snimac G201

Body

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

takze konecne som sa dostal k oprave. Islo o zavadu

01435 - Brake Pressure Sensor 1 (G201)

Vadny senzor tlaku brzdovej kvapaliny v ABS. Pri nestlacenom pedale ukazoval VCDS v skupine 05 hodnotu stale cez 202 bar. To iste aj pri stlacenom pedale. Neda sa vymenit v mojom aute samostatne len cela hydraulicka cast jednotky na ABS RJ104. Je ktomu opravna sada 1K0 698 517B. Po vymene je chyba prec a EPS spokojne. 

Vymontoval som staru HECU ABS. Ja na pravej strane motoroveho priestoru. Vcelku zly pristup. Treba si demontovat aj L hadicu. Inak sa neda vzbrat RJ von.  Rozobral RJ 104. Drzia ju len 2 skrutky. Ale nesmie sa oddelit cerpadlo od hydrauliky... Staru hydrauliku vymenil za novu. Spat namontoval. Dost prace da skrotit hydraulicke vedenie a nasrubovat tak aby neboli cez zavit. Odvydusnil. Rovno som vymenil brzdovu kvapalinu. Asi 1l som nalial do systemu nez prestali vychadzat bublinky z odvzdusnovacich ventilcekov. Potom testovacia jazda s aktivaciou ABS... Travalo mi to cely den :). Popis opravy a navod je sucastou opravnej sady.

Cena materialu cca 6000 CZK. 

Tato sada je aj pre niektore modely VW, AUDI, Seat ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...