Suky Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Ahoj, po roce mi na mém pioneeru MVH-150BT odešel externí mikrofon, nové rádio s BT HF se mi kupovat nechce, na toto jsem si už zvykl a skvěle mi vyhovuje. V obchodě s autohifi mi pán nedokázal odpovědět, tak se ptám zde: Dá se koupit nový externí mikrofon popř. jaký? Nebo se s radiem musím rozloučit? Děkuju ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Kontaktuj slovenskeho a ceskeho distributora znacky Pioneer - spolocnost BaSys, mozno ti to budu vediet predat ako servisny diel> http://www.basys.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Přesně tak,Basys.cz ho má,nedávno jsem ho také sháněl.Cena kolem 350,-. tel.234706740 pan Tomáš Vohánka. vohanka@basys.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.