chipoun Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Zdravím, protože mi ukradli Columbus, tak jsem přešel na Autorádio Alpine IDE-178BT. Zapojení proběhlo v odborné firmě. Problém je, že když není zapnuté zapalování, tak rádio nejde zapnout. A to je neštěstí... Na dotaz řekli že je to zapojené správně. Že mi můžou nabídnout pouze druhou variantu a to tu že bude rádio pořád pod napětím a budu ho muset zapínat a vypínat manuálně bez ohledu na zapalování. Jde to nějak řešit? Zkoušel jsem hledat, ale řešení jsem nenašel i když se pár lidí ptalo na stejnou věc... Děkuji moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 27. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2013 Tady je řešení http://forum.skodahome.cz/topic/122170-oiifl-reseni-zapojeni-neorig-radia/ Další možnost je kombinace tvé varianty 1 a 2 s použitím přepínače http://forum.skodahome.cz/topic/118954-zapojeni-neorigo-radio/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 já zas řeším opačný problém,radio je stále pod napětím alpine 2din a když auto nejezdí dýl tak sežere baterku .spíš bych chtěl to zapojit na klíček ale když jsem to rozdělal tak i žlutý i hnědý mám stále pod napětím. octavia 2 1.6 rok 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Zlty a hnedy maju byt stale pod napatim, a na cervenom by malo byt zapalovanie. Ked je na cervenom trvaly plus tak vtedy zvykne vybit bateriu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 to chápu...žlutý je pro pamět na stalým + a červený by měl být na spínačku,ale v novém autě i když mám vytažený klíček je na obouch stály + a bohužel nikde v té fakra zasuvce nenajdu jiný kabel který je přerušen + spínačkou.proto se ptám zda to někdo nenapojil jinam.nechce semě to řešit přes nějaký vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Pokial mas octaviu s manualnou klimou, tak na ventilatore mas acc, bielo cerveny nakraji., ak nenajdes tam, tak od konektora svetiel mozes, alebo od poistiek. Na fakra nenajdes acc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Na ovladani ventilatora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faust81 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 no mám manualní AC na tlačítko. a když to vezmu od ventilátoru nebude mít ten kabel velkou zátež s radiem?mám tam montované hensfry a to se zabíná klíčkem ale nenašel jsem kudy vede elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 6. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2015 Nebude to zataz, to acc je iba informacia. Na parrot sa mi zda ze modry by mal byt acc. Skus pohladat. A na tom ventilazore mas silove kable, ale len na tom bielo cervenom ja 12v, ostatne su cez odpory podla rychlosti a spinaju sa podla rychlosti aku nastavis, tak na to si daj pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.