Bosco84 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Nazdar, potreboval by som poradiť. Kúpil som si do práce Škodu Felíciu 1,3 jednobod. s LPG a mám nasledovný problém. Ráno keď naštartujem tak strašne dymí sadze a neide do otáčok. Zvuk je akoby išla na tri válce. Sviečky sú čierne a to majú týždeň. Predtým mi mechanik pri výmene rozvodov vravel, že nastavil ventili a tiež rozdeľovač pretože bol posunutý o jeden zub. Po pár minútach naštartujem znova a ide dobre, len dymí, pri plyne všetko v poriadku. Tiež otáčkomer pri tomto probléme skáče, alebo spadne na nulu. Vymenené bolo: rozvody, olej, palec a vrch rozdeľovača, sviečky, čidlo teploty chladiacej, zadný a stredný diel výfuku. Moja otázka znie, čo má vplyv nato... Veľmi vám ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos93 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Je to lambda sonda měl jsem to same ale nemám plyn. Ale dělalo mi to to same. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bosco84 Vloženo 21. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Áno vymenil som lambda sondu a už je všetko v poriadku. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.