Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

pořídil jsem si pevný podvozek B12 Pro-Kit Bilstein tlumiče a einbach pružiny a k podvozku nebyly dorazy. Když jsem se byl ptát v Elitu, tak mi řekli, že na podvozek dorazy nejsou, protože tlumič funguje na technologii upside-down.

Zajímalo by mě tedy, jestli je možné tam i přesto dorazy tlumičů dát?

Děkuju

Libor Stibůrek

Vloženo

Jo jde to mám to tak na autě akorát vyměníš ty modré prachovky za originál a pístnice má trošku větší průměr tak se musí trošku vnitřní průměr dorazů zvětšit.:-) PS jistota je jistota lepší než aby pak tlumič bouchnul o horní uložení...

Vloženo

Já když jsem měnil tlumiče tak jsem kupoval i nové dorazi protože ty staré už byly na výměnu, ale pokud máš dorazi v pořádku tak by neměl být problém. Já tam mám sport podvozek z výroby tak jsem kupoval origo dorazy pro sport podvozek. Akorát se musí seříznout vnitřní průměr dorazu aby se tam vešla pístnice, nebo aspoň tak tomu je u resa..

Vloženo

Akorát nevím jaký máš origo podvozek respektive průměr tlumičů 50mm nebo 55mm od toho se odvyjí ten doraz. sport je 55mmJen aby jsi nevzal něco jiného...:-)

Vloženo

Průměr tlumičů mám 55mm. =) Jinak je to origo podvozek, který se dává na rska. Ten podvozek od firmy Sachs jsem dal pryč a koupil jsi tehle. Je snížení o 30mm. Jinak zatím i bez těch dorazů, toho docela dost pohltí ten podvozek. =)

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Podvozek sedí skvěle a komfort je celkem zachívn, Akorát by mě zajímalo, jestli ESP má velký vliv na chování sportovního podvozku? Přijde mi, že někdy řízení je nádherně plynulý a někdy je brutálně tvrdý.....=(

Vloženo

Teďka jak jsem měnil ten podvozek, mám na něm najeto cca 7000 km, je potřebo ho dotáhnout nebo nějak seřídit? Protože ta jízda mi někdy přijde, jako by ten tlumič seděl a někdy zase jako by měl nějakou vůli.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...