Libor Stibůrek Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ahoj, pořídil jsem si pevný podvozek B12 Pro-Kit Bilstein tlumiče a einbach pružiny a k podvozku nebyly dorazy. Když jsem se byl ptát v Elitu, tak mi řekli, že na podvozek dorazy nejsou, protože tlumič funguje na technologii upside-down. Zajímalo by mě tedy, jestli je možné tam i přesto dorazy tlumičů dát? Děkuju Libor Stibůrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Jo jde to mám to tak na autě akorát vyměníš ty modré prachovky za originál a pístnice má trošku větší průměr tak se musí trošku vnitřní průměr dorazů zvětšit.:-) PS jistota je jistota lepší než aby pak tlumič bouchnul o horní uložení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 (editace) To je skvělý, děkuju moc =) A ten doraz si mám koupit teda úplně nový a nebo mám nějak upravit ten originál? =) Editováno: 30. Listopad 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Já když jsem měnil tlumiče tak jsem kupoval i nové dorazi protože ty staré už byly na výměnu, ale pokud máš dorazi v pořádku tak by neměl být problém. Já tam mám sport podvozek z výroby tak jsem kupoval origo dorazy pro sport podvozek. Akorát se musí seříznout vnitřní průměr dorazu aby se tam vešla pístnice, nebo aspoň tak tomu je u resa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Bezva! Straý dorazy mám už pěkně jetý, takže si zajedu do APM a koupím si nový dorazy pro sportovní podvozek. Děkuju za radu! =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 1. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Akorát nevím jaký máš origo podvozek respektive průměr tlumičů 50mm nebo 55mm od toho se odvyjí ten doraz. sport je 55mmJen aby jsi nevzal něco jiného...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 1. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2013 Průměr tlumičů mám 55mm. =) Jinak je to origo podvozek, který se dává na rska. Ten podvozek od firmy Sachs jsem dal pryč a koupil jsi tehle. Je snížení o 30mm. Jinak zatím i bez těch dorazů, toho docela dost pohltí ten podvozek. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Tak jsem tam chtěl dát origo dorazy, který bych vyříznul. Ale nezbyla by mi tam žádná guma na doraz. Jak jsi to provedl Ty? Nemáš náhodou dorazy od PowerFlexu? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Dorazy tam nedávej, Tlumiče typu Upside-down je mají uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 9. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Podvozek sedí skvěle a komfort je celkem zachívn, Akorát by mě zajímalo, jestli ESP má velký vliv na chování sportovního podvozku? Přijde mi, že někdy řízení je nádherně plynulý a někdy je brutálně tvrdý.....=( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Mám štelovák H&R monotube a toto nepozoruji. Podle mne to vliv nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 A silentbloky na ramenou máš původní od výroby a nebo sis je měnil od PowerFlexu? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Mám origo, mám najeto teprve 24 000 takže jsou ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor Stibůrek Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 Teďka jak jsem měnil ten podvozek, mám na něm najeto cca 7000 km, je potřebo ho dotáhnout nebo nějak seřídit? Protože ta jízda mi někdy přijde, jako by ten tlumič seděl a někdy zase jako by měl nějakou vůli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.