Přejít na obsah

Sportovní pevný podvozek B12 Pro-Kit Bilstein tlumiče, einbach pružiny

Libor Stibůrek

Doporučené příspěvky

Ahoj,

pořídil jsem si pevný podvozek B12 Pro-Kit Bilstein tlumiče a einbach pružiny a k podvozku nebyly dorazy. Když jsem se byl ptát v Elitu, tak mi řekli, že na podvozek dorazy nejsou, protože tlumič funguje na technologii upside-down.

Zajímalo by mě tedy, jestli je možné tam i přesto dorazy tlumičů dát?

Děkuju

Libor Stibůrek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jde to mám to tak na autě akorát vyměníš ty modré prachovky za originál a pístnice má trošku větší průměr tak se musí trošku vnitřní průměr dorazů zvětšit.:-) PS jistota je jistota lepší než aby pak tlumič bouchnul o horní uložení...

Odkaz ke komentáři

Já když jsem měnil tlumiče tak jsem kupoval i nové dorazi protože ty staré už byly na výměnu, ale pokud máš dorazi v pořádku tak by neměl být problém. Já tam mám sport podvozek z výroby tak jsem kupoval origo dorazy pro sport podvozek. Akorát se musí seříznout vnitřní průměr dorazu aby se tam vešla pístnice, nebo aspoň tak tomu je u resa..

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...