Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

pořídil jsem si pevný podvozek B12 Pro-Kit Bilstein tlumiče a einbach pružiny a k podvozku nebyly dorazy. Když jsem se byl ptát v Elitu, tak mi řekli, že na podvozek dorazy nejsou, protože tlumič funguje na technologii upside-down.

Zajímalo by mě tedy, jestli je možné tam i přesto dorazy tlumičů dát?

Děkuju

Libor Stibůrek

Jo jde to mám to tak na autě akorát vyměníš ty modré prachovky za originál a pístnice má trošku větší průměr tak se musí trošku vnitřní průměr dorazů zvětšit.:-) PS jistota je jistota lepší než aby pak tlumič bouchnul o horní uložení...

• Autor

To je skvělý, děkuju moc =) A ten doraz si mám koupit teda úplně nový a nebo mám nějak upravit ten originál? =)

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

Já když jsem měnil tlumiče tak jsem kupoval i nové dorazi protože ty staré už byly na výměnu, ale pokud máš dorazi v pořádku tak by neměl být problém. Já tam mám sport podvozek z výroby tak jsem kupoval origo dorazy pro sport podvozek. Akorát se musí seříznout vnitřní průměr dorazu aby se tam vešla pístnice, nebo aspoň tak tomu je u resa..

• Autor

Bezva! Straý dorazy mám už pěkně jetý, takže si zajedu do APM a koupím si nový dorazy pro sportovní podvozek. Děkuju za radu! =)

Akorát nevím jaký máš origo podvozek respektive průměr tlumičů 50mm nebo 55mm od toho se odvyjí ten doraz. sport je 55mmJen aby jsi nevzal něco jiného...:-)

• Autor

Průměr tlumičů mám 55mm. =) Jinak je to origo podvozek, který se dává na rska. Ten podvozek od firmy Sachs jsem dal pryč a koupil jsi tehle. Je snížení o 30mm. Jinak zatím i bez těch dorazů, toho docela dost pohltí ten podvozek. =)

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak jsem tam chtěl dát origo dorazy, který bych vyříznul. Ale nezbyla by mi tam žádná guma na doraz. Jak jsi to provedl Ty? Nemáš náhodou dorazy od PowerFlexu? =)

Dorazy tam nedávej, Tlumiče typu Upside-down je mají uvnitř.

• 2 měsíce později...
  • Autor

Podvozek sedí skvěle a komfort je celkem zachívn, Akorát by mě zajímalo, jestli ESP má velký vliv na chování sportovního podvozku? Přijde mi, že někdy řízení je nádherně plynulý a někdy je brutálně tvrdý.....=(

Mám štelovák H&R monotube a toto nepozoruji. Podle mne to vliv nemá.

• Autor

A silentbloky na ramenou máš původní od výroby a nebo sis je měnil od PowerFlexu? =)

Mám origo, mám najeto teprve 24 000 takže jsou ok

• Autor

Teďka jak jsem měnil ten podvozek, mám na něm najeto cca 7000 km, je potřebo ho dotáhnout nebo nějak seřídit? Protože ta jízda mi někdy přijde, jako by ten tlumič seděl a někdy zase jako by měl nějakou vůli.....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.