Pitrs2 Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) V hlavě se mi už pár let motá nápad zajet na asi nejslavnější (a bohužel i nejnebezpečnější) okruh světa Nürburgring. Myslím, že není nutné vysvětlovat o co se jedná a každý aspoň z doslechu "Zelené peklo" zná. Veškeré info ohledně cen a pravidel najdete zde: http://www.nurburgring.cz/ případně na ofic. stránkách okruhu. Co se týká cesty a věcí s tím spojených. Viděl bych to na 3-4 dny: jeden den cesta tam, přespat, druhý/třetí den na trať a pak zpátky domů. Termín bych chtěl domluvit co nejdříve, ať se stačí zajistit ubytování. Tímto bych chtěl požádat ty, kteří tam již byli, jestli by nenapsali svoje postřehy a zkušenosti atd. Myslím, že každá rada je dobrá. Kdo by se přidal? Co jsem koukal na termíny asi bych volil červen (už bude teplo). Není to levná záležitost, ale myslím, že za ten zážitek to stojí. Z Prahy je to cca 700km Cena za 1 kolo je 27€ Cena za 4 kola je 100€ ubytování jsem nejlevnější našel cca 65€ za 2 osoby na noc Tady jsou aktuální termíny "volných" jízd. http://www.nuerburgring.de/en/angebote/motor-action/tourist-rides-nordschleife/opening-times-nordschleife.html Editováno: 22. leden 2014, autor: Pitrs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buchty_s_makem Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) hlavně jeď než to koupí Bernie Ecclestone, pak už se tam nedostaneš... Editováno: 22. leden 2014, autor: buchty_s_makem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 22. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2014 No právě. Chtěl bych se tam podívat dokud je ještě možnost, příští rok už třeba nebude:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 23. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tak termín předběžně stanoven na 27.-29.6.2014 Ubytování svépomocí. Já již rezervaci mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Ahoj,no ja bych se rad pridal,uz mne to laka skoro dva roky tam vyrazit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 28. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Není problém Budu rád, když nás pojede víc. Abych se přiznal, tak to řeším primárně na SEAT Foru (jsem tam už 7let) a FB (kdyžtak si mě přidej "Petr Pítrs Kantner") Zatím máme předběžně stanovený termín 27.-29.6. (pátek až neděle). Ubytování je svépomocí, ono není nejlevnější - někdo chce do kempu, někdo volí hotel (já mám zamluvený penzion 30€ za noc na os.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.