Přejít na obsah

Nürburgring 2014

Pitrs2

Doporučené příspěvky

V hlavě se mi už pár let motá nápad zajet na asi nejslavnější (a bohužel i nejnebezpečnější) okruh světa Nürburgring.

Nuerburgring_Logo_zps4f41e463.jpg

Myslím, že není nutné vysvětlovat o co se jedná a každý aspoň z doslechu "Zelené peklo" zná.

Veškeré info ohledně cen a pravidel najdete zde: http://www.nurburgring.cz/ případně na ofic. stránkách okruhu.

Co se týká cesty a věcí s tím spojených. Viděl bych to na 3-4 dny: jeden den cesta tam, přespat, druhý/třetí den na trať a pak zpátky domů.

Termín bych chtěl domluvit co nejdříve, ať se stačí zajistit ubytování.

Tímto bych chtěl požádat ty, kteří tam již byli, jestli by nenapsali svoje postřehy a zkušenosti atd. Myslím, že každá rada je dobrá.

Kdo by se přidal? Co jsem koukal na termíny asi bych volil červen (už bude teplo). Není to levná záležitost, ale myslím, že za ten zážitek to stojí.

Z Prahy je to cca 700km

Cena za 1 kolo je 27€

Cena za 4 kola je 100€

ubytování jsem nejlevnější našel cca 65€ za 2 osoby na noc

Tady jsou aktuální termíny "volných" jízd.

Editováno: , autor: Pitrs2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není problém ;) Budu rád, když nás pojede víc. Abych se přiznal, tak to řeším primárně na SEAT Foru (jsem tam už 7let) a FB (kdyžtak si mě přidej "Petr Pítrs Kantner")

Zatím máme předběžně stanovený termín 27.-29.6. (pátek až neděle). Ubytování je svépomocí, ono není nejlevnější - někdo chce do kempu, někdo volí hotel (já mám zamluvený penzion 30€ za noc na os.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...