hreba Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Pánové, dal bych jinam, je to obecnější problém, který se nemusí týkat jenom mého auta, ale nenašel jsem správné místo. Mám tohle rádio a taky jsem měl problém s anténou. Proto jsem neposlouchal rádio a nic nezjistil. Když jsem ji ale o víkendu nechal vyměnit, zjistil jsem, že radio nedrží pamět zvoleného zdroje. Prostě pokud je zapojené, bez ohledu na to co jsem poslouchal předtím se spusti usb. Jediné jak to obejít je to usb mít vytažené, což je pakárna. Kdybych to věděl od začátku, vyměnil bych ho za jiné, teď už je ale pozdě bohužel. Nesetkali jste se s něčím podobným? Může to být vlastnost nebo spíš chyba? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Nemáš jenom prohozené napájení (stálých +12V a +12V přes klíček)? Při vypnutí zapalování a vytáhnutí klíčku hraje nebo nehraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) myslim, ze se to jinak chova spravne... pri nastartovani se zapne, pri vypnuti a vytazeni klicku se vypne. pamet navolenych stanic to drzi Editováno: 10. Únor 2014, autor: hreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 vyreseno: je neco s tim flash diskem, jine flashky to nedelaji, tahle to dela ve vsech pioneerech. pripada mi to jako by do ni sla stava az chvilku po nabehnuti radia a tim padem si radio mysli ze je cerstve zasunuta a proto na ni prepne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.