fzj Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Zdravim,neviete co moze byt za chybu: 000016 - rada valcu 1: vackovy hriadel A (saci) P0010 - 000 chybna funkce polohovace - Sporadicka. 000017 - rada valcu 1: vackovy hriadel A (saci) P0011 - 000 nastaveni POZDEJI nedosazeno-Kontrolka zavad ZAP. 008328 - rada valcu 1: prestaveni vackovych hridelu P2088 - 000 zkrat na kostru - Sporadicka. Po vymene ventila N205 mi vyhadzuje tieto chyby. P0010 Rada 1, prestaveni vackovych hridelu sacich ventilu,chyba staticka. P2088 Rada valcu 1, prestaveni vackovych hridelu zkrat na kostru, chyba sporadicka. Bol som v Skoda servise Spisskej Novej Vsi,ale tam mi uz dalej nevedia poradit,tak sa chystam do servisu Skoda v Poprade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 7. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Nik sa s podobnym niecim nestretol? Budem rad za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Na fore octaviaclub.cz mi jeden napisal,ze to bude snimac vacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ano snimac vacky a nebo vedení k nemu nedelal jsi nahodou rozvody ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Rozvody neboli robene,ale co bolo,tak sportova spojka,turbo k4,blowoff ventil,cooler,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 12. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Vcera som nechal auto v Skoda servise a dnes mi volali,ze problem je v riadiacej jednotke. Cena novej riadiacky je 1850€. Kable su v poriadku a aj snimac vacky. Uvidim,ze ako sa to bude dalej vyvijat. Da sa zohnat riadiacka za 200-300€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 21. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 (editace) Vidim,ze si tu pisem sam so sebou :-) Dnes mi volali zo Skody. Vypytali si 95€ za robotu. Povedali,ze problem je v riadiacke. Ked je studena riadiacka,tak je vsetko ok a ked sa zahreje po 5-tich minutach,tak nastane studeny spoj. Bol som u chalana,co sa tomu rozumie. Rozobrali ju a vravel,ze je tam studeny spoj,co ma nastarosti ventil N205. Nemohol sa k tomu dostat,lebo je tam plastovy kryt na privod kablov a ten spoj je pod tym krytom. Tak ju nahrial s teplodusnou pistolou na 400°C,spoje sa zacelili a vsetko funguje ako ma fungovat. Povedal mi,ze este ju nezasilikonuje,obalil ju do plastoveho sacka,aby voda nezatiekla a ze mam prist buduci tyzden. Ked sa nic nevyskytne,tak riadiacku zasilikonuje. Editováno: 21. Březen 2014, autor: fzj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 28. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2014 (editace) Do tyzdna sa to vyriesilo. Riadiacka sa dala cez PC a system ukazal,ze treba previest zakladne nastavenia vackoveho hriadela. Nepodarilo sa to nastavit. Nakoniec sa musela vymenit cela riadiacka. Dala sa nova, ktora sa nemusela otvarat a po kabli sa da riesit software. Ta povodna odisla preto, lebo ked sa upravoval vykon na aute a vymienali sa diely na zvysovanie vykonu, tak sa musela vzdy otvorit riadiacka a poslednykrat to nevydrzal spoj, lebo maticna doska v riadiacke sa vzdy ohybala. Takze je to vyriesene. Editováno: 29. Září 2014, autor: fzj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 ak keď si si tu písal pomaly sám so sebou,tak pochvaľa za napísanie riešenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.