codymouc Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Zdravím vás všechny. Dodělával jsem origo. bufika do Oct II facelift (10/2010) a vyměňil panel Climatronicu, kde před tím chybělo tlačítko na ovládání příd. topení. Od té doby mi nelze zapnout výhřev zadního okna. Ono sepne, ale cca po 2 sec. vypne. Tlačítko a panel je v pořádku, relátka cvakají jak mají a test na VAG provedenej s tím, že ta závada (sporadická) tam stále je. Překontroloval jsem veškerý vedení jak pod palubkou tak i k oknu-O.K. Okno je taky v cajku-vše prozkoušeno, propípáno... Když jsme aktivovali přídavné topení ve VAG, taky to obyčejně nešlo a použil jsem (po dlouhém hledání na netu) tuto verzi: musel jsem změnit hodnotu přes VAG, přispůsobení, kanál 042 nová hodnota 1, zapnout test, vag vypíše že nová hodnota byla přijata, zvolit uložit. Vypnout klíček alespoň na 10 sek. znovu načís tentokrát už kódy závad šly smazat. Zkontroloval kanál 003 a 007 tam má být taky 1. Známej, se kterým jsem problém s oknem řešil po telefonu mi potvrdil ten samý případ (opět po výměně panelu), který vyřešil překódováním BCM jednotky. Ale jak pánové? Je to panel v příloze. Pokud vás něco napadne, budu rád. Ve VAG neležím od rána do večera, takže bych nerad zkoušel (pokus/omyl), ale šel raději vaší cestou. Díky předem Cody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.