angel.CZ Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Ahoj, chtěl bych se poptat zda má někdo zkušenosti s autoalarmem na pager, měl jsem to kdysi ve feldě a luxusní věcička, odemykaní auta na 1000metrů, klíče houkají když se něco děje apod. Samozřejmě za to nechci vyvalit několik zbytečně moc tisíc. Kdyby měl někdo nějáký vyzkoušený a mohl by poslat odkaz, vůbec bych se nezlobil. Druhá věc, parkovací senzory mám od výrobce, chtěl byc se zeptat zda někdo zkoušel do nich zapíchnout display na ukazovaní vzdálenosti ? Měl jsem na předešlem autě tyhle : http://www.autokom-audio.cz/10269,cz_parkovaci-system-y2616-zadni-(4-cerne-cidla).html senzory, ale v zimě senzory zamrzly a furt jen pípaly. Takže by mi stačil jen ten display. Díky za info a radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Tady si stačí vybrat http://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/autoalarmy/dvoucestne-s-pagerem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 A na napojení origo čidel na jakkoukoli jinou, než origo jednotku zapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 13. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 jo vybírat umím, ale nějáke doporučení ? A jednotku bych nechal, jen připojil ten display. Ale tam asi nebude žádná zástrčka což ? :-D To by nešlo nechat jen čistě čidla a dát jinou jednostku s displayem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) Nestačí, prostě to nefunguje. Vyhodnocení vzdálenosti přeně nevím jak funguje, ale předpokládám, že na základě nějakého proměnného odporu a ten se pravděpodobně bude lišit u kupovaných a origo Editováno: 14. Březen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 A sakrys :-/ takze kameru :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 angel.CZ: kdyz auto pípa nepretrzite, zbyva asi tricet centimetru, nic vic asi neni potreba :-) Jinak vzdalenost umel na maxidotu ukazovat D-DOT, ale ten stejne asi uz nesezenes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jasne no, budu se muset spokojit s timhle. I tak diky za info, v lete hodim stejne kameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.