team_daddy Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Zdarec, sháním solidního lakýrníka se kterým se dá domluvit dobrá cena. Jde mi o nalakování předního nárazníku Octavia I metalízou Šedá stone. Ofiko nabídky mám od 3.000,-. Raději bych méně :-) Brno. Za tipy a kontakty díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
team_daddy Vloženo 2. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Fakt nikdo? Ani jeden? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindra999 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Staré téma, ale hodí se pořád. Mám vynikající opakovanou zkušenost s firmou Auto Pospíšil v Brně. Třikrát mi tam lakovali různé díly a absolutně není poznat, že to bylo spravované. Lak dělá osobně šéf firmy, to nikomu jinému nesvěří a je to fakt profík. Ceny solidní, nikoli malé. Typicky 2-3 litry za díl. Smysl to má, pokud jde člověk po kvalitě a ne po co nejnižší ceně. http://www.autoservis-autoskla-myti-aut.cz/o-firme-auto-pospisil/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.