Publikováno Srpen 11, 201411 r Zdravím vás SuperBáci, stal som sa hrdým majiteľom Superbu a pomaličky všetko obnovujem. Dal som preč autorádio symphony a kúpil som si 2-DIN Alpine, ale mám jeden problém. Kvôli bezpečnosti je nutné aby sa jeden káblik pripojil na snímač zdvihnutej ručnej brzdy, chcel by som sa spýtať, či sa s tým niekto stretol, ja som o tom osobne ešte nepočul a prípadne mi poradil kde a ako to mám prepojiť. Ďakujem pekne za rady.
Srpen 11, 201411 r To bude asi kvuli tomu, aby ti nešlo za jízdy pouštět filmy. Na budíkách je to na zelené svorkovnici hnědobílý kabel vedoucí k pinu č. 13
Srpen 11, 201411 r Autor Ďakujem ti pekne za odpoveď, mám kompletné zapojenie, elektriku, všetko, len mi ide o to, ako to zapojiť. Nemáš skúsenosť?
Srpen 11, 201411 r Autor Když to připojíš na kostříci bod auta pojede obraz i během jízdy. Môže sa sledovať počas jazdy, ale nedostanem sa do nastavení rádia a rádio ako celom mám ako keby v demo verzii. ešte tam je svorkovnica C, ktorá sa skladá z menších troch svorkovníc, možno by stačilo len tie radio káble dať sem a je to.
Srpen 12, 201411 r Ano, je to bezpečnostní prvek. tento kablík spojit s kostrou, já ho vždycky přišroubuju přímo na šásko radia-ideální Jiak chválím dobrou a kvalitní volbu autoradia
Srpen 12, 201411 r Autor Ďakujem ti pekne za odpoveď, avšak mám ešte jednu otázku, ten káblik, čo je na prepojenie so snímačom ručnej brzdy mám dať na kostru a to bude stačiť? Upraveno Srpen 12, 201411 r od Pawouk Odstraněna citace.
Srpen 12, 201411 r Neviem comu nerozumies a hlavne nechapes!!!! Ten kablik co mas na prepojenie s rucnou ked ho napojis na rucnu tak po zatiahnuti rucnej sa to ukostri!!!!! To iste spravis ked ten kablik priamo ukostris o karoseriu. Upraveno Srpen 12, 201411 r od PROCHY603
Srpen 12, 201411 r Ano ano, tak tak, jak jsem psal, já to kostřím přímo na radiu nebo na pin 8 na ISO konektoru. Je to bezpečnostní prvek, kdy obraz (a třeba setup) na radiu šlo jen se zataženou ruční brzdou, čili, když auto stojí. Tím, že se ukostří půjde obraz i za jízdy. Jinak porušení vyhlášky se u nás bát zatím nemusíš
Srpen 12, 201411 r Autor Tak vyhlášky sa nebojím absolútne len nakoľko som sa s tým nestretol vôbec ešte, tak som si to chcel overiť, dnes sa na to pozriem a dúfam, že to bude fungovať ako má Upraveno Srpen 12, 201411 r od Pawouk Necituj předcházející příspěvek!
Srpen 12, 201411 r Autor Takže teraz som sa na to pozrel, ukostril som to priamo o rádio a hneď všetko fungovalo ako malo, je to krása. Ešte musím prerobiť vstupy na USB a AUX, aby boli lepšie dostupné + BT telefonovanie a bude všetko o.k. Ďakujem za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.