JanSuperb Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Cau kluci prosim vas auto me stale hlasi kontrola brzdoveho oblozeni tak jsem zkouknul vedeni a prekontroloval i svorkovnice a vse je ok. podle DP je to reseno tak ze je to ukostreny obvod uvnitr kabiny na kostricim bodu 87 kde tento kostrici bod je umisten u dp je napsano v kabelovem ssvazku v zadu ale kde to je netusim ale jednoduse receno kdyz vemu multimetr a budu merit na jednom z pinu svorkovnice a na kostre vozidla musim tam namerit vodivost je to tak? pokud ne tak je spatny kostrici bod ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 (editace) Není. Všechno špatně. Skouknout nestačí, musíš měřit prozváněčkou V jaké kapitole jsi toto našel? Zní to docela zmateně.... Jdi na to trochu jinak: Většinou jsou špatné senzoy opotřebení, resp. ty kabely k nim. Celé to funguje tak, že uvnitř senzoru je plíšek, který se prošoupe, tím pádem rozpojí se elektrický obvod a rozsvítí se obložení. Občas se stává, že u senzoru upadne nebo se i neviditelně zlomí kabílek a je to. Vezmi prozváněčku (ta, co píská, když je obvod uzavřen) a všechny senzory změř, a to přímo u konektoru, kde jsou zapojeny. Jsem na 99% přesvědčen, že jeden bude špatný. Pokud nemáš prozváněčku, vezmi kus drátu, odpoj konektor od senzoru a normálně tím drátem spoj oba piny. Takhle to dělej postupně na všech kolech, než kontrolka obložení zhasne Pokud by náhodou nezhasla (což si nemyslím), tak pak teprve řešit schemata Editováno: 22. Srpen 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Supiku to jsem udelal senzory jsou ok prozvanecka hucela ale na pravem kole by na jenom konektoru ktery vede z vozidla mela byt kostra a to jsem prave nemel moznost propipnout dnes jdu odpo nato a uvidim co najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 a já myslel že kontrola brzdového obložení je pouze na jednom předním kole.I když jsem kupoval nové desky tak zase jen jedna sada desek měla káblík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 tak jak jsi to potom zapojil? vzdyt mas na obou kolech snimace ale bohuzel vzdy jen na jedne z desek to jest na pravem kole jedna a na levem kole druha takze kdyz se ti sjede ta druha deska bez snimace nic ti to nezahlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 kua teď jsi mi dal brouka do hlavy ale jak říkám skoro bych se hádal že tam byla jen jedna deska s kablem.Kua jsem z toho chuj Raději nemyslet.Ale možná se pletu.Ale na zadku snad už nic není to bys mě docela rozladil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 tak ja na zadku taky nic nemam takze asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brli666 Vloženo 7. Září 2014 Sdílet Vloženo 7. Září 2014 stema kablikama ma supik pravdu,muj pripad byl ze ta cast kotouce co je nad destickama asi 1mm nabobtnala rzi a prosoupala oba kable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 11. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2014 cucim kolik stoji ten kablik s abs http://www.skoda-dily.cz/eshop/8d0927803d-snimac-otacek-predniho-kola-abs.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.