Peťas-RS Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Čaute, máte někdo zkušenosti s čištěním a impregnací ALCANTARY ? Jakými prostředky a jak na to , jakou technikou ? Mám tu tmavou alcantaru , a už sem mi zdá , že to nějak neni ono, tak bych to chtěl vyčistit, ale tak , aby to zůstalo po tom "zákroku" stejné , poněvač zadní sedadla mám téměř nepoužívané , a tak tam bych to raději nechal na pokoji . Koupil jsem na Detailing shopu " COLOURLOCK " cleaner a impregnaci , nevím, ale jak s tím pracovat. U zboží nějaký detailnější popis není, a na youtube jsem taky nic nenašel . Vzít hadr, a požmolit to tím samozřejmě dovedu ale , abych to takto spíš nezapracoval dovnitř toho materiálu . Mohl by mi někdo poradit , kdo s tím už pracoval , popř. jaké s tím má zkušenosti ? Jistě to uvítá více lidí . Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 lehce to postrikas,aby to bylo vice vlhke ale nesmi to bejt mokre,vezmes hadrik mekky a vycistis,pokud je potreba opakujes,ale nesmis to promocit. AZ to uschne tak to nastrikas impregnaci a nechas zaschnout a je hotovo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 a pokud tam mas zmolky tak se na to prodava take takovej brusnej papir,tim to opatrne zbrousis. Docela to pomuze delal sem to u sve a dalsich par aut:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 nemám , mám to jen takové lehce tmavší , no prostě asi od potu , když se v létě jezdí s holýma nohama.Na to se třeba z topení lehce práší, a je to hned . Brousit neni nic potřeba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 tak jak sem psal,jen opravdu bacha na to,nesmi to proste bejt promocene,jinak to s tim jde krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 ja alcantaru ošetrujem iba vlhkou handrou (švédska utierka), príp. kefou. Fľak od krvi som odstránil nanesením prostriedku Laoka, kefkou som jemne prebehol fľak + celú sedaciu časť a suchou handrou to ešte vyutieral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 28. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 A konkrétně přímo s tím Colourlockem máte zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 Přesně s Tim sem psal ten postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.