Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar lidi, 

to že u 1.6TDI stojí ten 5Q za starou bačkoru, je všeobecně známé. Chci se zeptat jak je to s případnou výměnou za 6Q například do Golfa se montují standardně 6-ti rychlostní převodovky. Motor by měl být podle mě stejný (1.6 TDI 77 kw). Má někdo nějáké zkušenosti s výměnou převodovky, nebo jen třeba čistě teoretickou radu, kódové označení převodovky u Golfa 6q atd.. Dále jestli nejde třeba namontovat 6q z koncernového 1.9 tdi. Sám mám zkušenost s výměnou převodovky u mé o2 fl 1.6 tdi (kod převodovky LWH) kdy mi bylo řečeno že tam pasuje i převodovka z 1.9 tdi 5Q - kódové označení neznám - pouze tam není to "táholo/čidlo" na rozpoznání zařazeného rychlostního stupně, a rozložení rychlostních stupňu je jiné. Za veškeré informace budu vděčný

• 10 let později...

Dobrý deň, 

Chcela by som vymeniť 5stupnovu prevodovku v octavii 2, 1,6 diesel na 6 stupňovu prevodovku,ma s tým niekto skúsenosti, oplatí sa to, co všetko treba vymeniť? 

Vopred ďakujem za odpoveď 

Nesmysl, radši si kup jiný auto s 6 kvaltem. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.