Marfikiller Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Zdar lidi, to že u 1.6TDI stojí ten 5Q za starou bačkoru, je všeobecně známé. Chci se zeptat jak je to s případnou výměnou za 6Q například do Golfa se montují standardně 6-ti rychlostní převodovky. Motor by měl být podle mě stejný (1.6 TDI 77 kw). Má někdo nějáké zkušenosti s výměnou převodovky, nebo jen třeba čistě teoretickou radu, kódové označení převodovky u Golfa 6q atd.. Dále jestli nejde třeba namontovat 6q z koncernového 1.9 tdi. Sám mám zkušenost s výměnou převodovky u mé o2 fl 1.6 tdi (kod převodovky LWH) kdy mi bylo řečeno že tam pasuje i převodovka z 1.9 tdi 5Q - kódové označení neznám - pouze tam není to "táholo/čidlo" na rozpoznání zařazeného rychlostního stupně, a rozložení rychlostních stupňu je jiné. Za veškeré informace budu vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.