Marwe007-cz Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Dobrý večer, měl bych na někoho z vás otázku. Dnes jsem zjistil za jízdy že mi neukazuje ručička na teplotu na palubní desce. Myslím si že asi teplotní čidlo odešlo a nebo se uvolnil kabel. Proto bych se chtěl zeptat kde na motoru se nachází teplotní čidlo vody. Děkuji vám za pomoc. Pokud už tady někde takové téma je tak se předem omlouvám ale já ho nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 dúfam,že to takto postačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwe007-cz Vloženo 7. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 Ano tohle mi bohatě stačí. Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.