Andrejuša Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) Zdravím,mám takýto problém. Mam octaviu II 1.9 tdi a stáva sa mi niekedy ked nastartujem tak nieco buchne a nasledne sa vypne a zapne respektívne resetne elektrika, motor beží normalne iba sa v aute všetko vypne a nasledne zapne. Za ochotu vopred dakujem Editováno: 19. Únor 2015, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 píše něco diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrejuša Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 nebol som na diagnostike zatial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrejuša Vloženo 1. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Takže diagnostika nic neukázala,ale bol som u známeho takže to nemusí byt komplexné. Zbehnem este do servisu na diagnostiku a uvidim. No a rozsvietila sa mi kontrolka airbagu :/ . A inak je dost možne ze to moze byt radiom,ten buchot mohol ist z reproduktorov lebo sa mi vypne radio pritom. Zatial mi to urobilo za mesiac iba raz takze neviem to presnejsie odsledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.