Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám Feldu 1,9D, rok 2001, najeto přes 111000. Motor při určitých rychlostech škube. Celkem to odpovídá popisu v tomto článku:

http://felicia-diesel.ic.cz/?p=21

Startuje celkem dobře, nemám to s čím porovnat a auto nemám moc dlouho, takže nevím jestli to může být lepší. To škubání je každopádně hodně nepříjemný. Stačí sice jak přidat tak ubrat na plynu, ale tím se zas mění rychlost auta, takže to neumožňuje jet tak, jak by člověk chtěl. Poraďte kdo v Brně by s tímto mohl mít dostatek zkušeností aby mi problémy vyřešil (nastavení potenciometru, nastavení čerpadla na rozvodech...). Za kvalitní a spolehlivou práci si rád zaplatím...

• o 5 let později...
Vloženo

Ahoj, určitě to tady už někdy bylo, ale nenašel jsem. Moto pouze při přidávání plynu škube. Pouze když více sešlápnu plyn, tak to přestane a jakoby nabral motor výkon. Starty jsou dobré a volnoběh taky.

Vloženo

Nech si přezkoušet vstřiky, tohle dělá když nedávají pravidelně všecky stejnou dávku, některej dává málo nebo dává správně až od určitejch otáček, nebo dokonce když některej odkapává. SDI je na správnou funkci vstřiků při nižších točkách pocitově citlivější než turbo...

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Stava se, ze snimac zateze motoru, je z pochopitelnych duvodu vydreny na obvyklych mistech. To, ze pomalu pridavas muze zpusobit cukani, pokud tomu hnapnes takto jde hned za plynem a zadny propad nezaznamenas. To je jeden z duvodu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...