Jirka.Mayrich Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Ahoj, zakoupil jsem Superba z roku 2007 a na palubce je přidělané originalní handsfree Nokia. Jelikož tyhle telefony moc nefrčí rád bych využil ten konektor na připojení něčeho jiného - moje otázka je: je to možné? Předpokládám, že je zapojené do DX navigace (nezkoumal jsem, nevyndaval jsem). Dá se na tento konektor napojit jiné HF, nebo případně něco podobného například jako AUX vstup? Sadu tam nechám, protože jsou pod ní v palubovce velké díry, ale konektor bychpokud to půjde rád využil. Díky za rady, tipy a informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Zdar, nejlepší je vyndat, vyměnit. Přeci jenom už je to prostě staré, konektor je defakto nepoužitelný. Jednotku HF většinou elektrikáři dávali za kastlík před spolujezdcem. Co ale použít můžeš, je třeba původní napájení. Doporučuji Parrot s bluetooth, který umí přehrávat i media Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Mám tohoto http://www.amazon.com/Parrot-LS-COLOR-Bluetooth-Includes-display/dp/B0014KKZVY papouška, vše super doporučuju, žádný řvaní do mikrofonu, silný připojení. Media, ale nepřehrává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ten je dobrej, tak jsem jich pár montoval a všichni byli spokojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.