Přejít na obsah

Jirka.Mayrich

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jirka.Mayrich

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, dnes mi během jízdy začalo cvakat relátko, které cvaká, když zapnu blinkry. Nic nebliká, jen to cvakání se ozývá, někdy rychleji, jindy pomaleji ... Setkal se s tím někdo? Vyměnit relátko?
  2. Ahoj, máte někdo zkušenosti s chipem na 2.0TDi BSS na 125kw? Dlouhodobý provoz, výkon, údržba, sportřeba? Má to smysl?
  3. Ahoj, Na palubní desce mi bliká kontrolka žhavení - máte někdo ponětí co by to mohlo být? Se zaslepením EGR to nemá nic společného - nedošlo k němu, omlouvám se za mystifikaci, ale nejde mi změnit nadpis tématu.
  4. Nemáš utržený nějaký silentblok? To by vysvětlovalo ty vibrace, jinak s dunivým zvukem mám taky problém a zatím se mi tady k tomu nikdo nevyjádřil, řešilo se to tu: http://forum.skodahome.cz/topic/120518-duniv%C3%BD-zvuk-motor-20-bss-103-kw/
  5. Ahoj, našel sem na netu pár videí, kdy se pomocí pružin a odskoku automaticky otevře kufr - dáte mi někdo odkaz na takové pružiny? Nikde sem je nenašel, všude jsou jen na O2 Díky moc za ochotu!
  6. Ahoj, mám dotaz, vyndal sem DX rádio a nahradil sem ho 2DINem, a samozřejmě nemám kod - kod co sem dostal nefunguje, ale povedlo semi bohuzel DXko zablokovat a jiz mi tam nejde vlozit (po konzultaci s minulym majitelem sme zjistili, ze ten kod neni od jeho DX, ale od jineho radia). Jak se da DXko odblokovat a zjistit kod? Do autorizaku tady muzu zajet, chteji za to 400,- nicmene netusim co by chteli za odblokovani... EDIT: Vyřešeno. Samotné zjištění kódu - kolik to většinou stojí, když ste si to někdo nechal dělat? Dělají to v Bolce gratis?
  7. To ja si prave na ten Kenwood delam zalusk ... a co se tyce toho ovladani pomoci MF volantu? to je pro me opravdu klicove ...
  8. Mate nekdo zkusenost s temito autoradii? http://elektro.bazos.cz/inzerat/48885876/2DIN-autoradio-s-GPS-DVD--BT-handsfree-NOVE--Zaruka.php vypada solidne a je za dobre penize, lze tam nejak dobastlit komunikaci s MF volantem? ovladani radia je pro me dost dulezite z volantu (hlasitost zejmena). EDIT: Ještě jsem našel toto: http://www.autohificlub.cz/forum/7/1865383-p-kenwood-ddx-6029/150 a to se mi asi líbí více ... dotaz ten samý - s maxidotem se loučím, ale co ovládání na volantu? Děkuji za odpověď.
  9. A tenhle adapter jeden na oboje zadni repro? http://www.conrad.cz/adapter-high-low-level-sinuslive-hl-406.k379106 nainstalovat za radio na vystup?
  10. OK super, takže repro v předních dveřích vyměnit za kvalitnější a napojit na zesík, zadní repro nechat a napojit ten adaptér (jeden na oboje zadní repra? Napojit někde za rádiem? co přesně to udělá?). Do kufru subwoofer a zmůstkovat. Tak by to šlo. Nechci žádný kolotoče, spíš trošku vylepšit hudbu co tam je s rozumnými náklady, když už mám ten zesík. Díky za informaci!
  11. Aha, takže když woofer, tak nějakej úplně slabej, nebo ho použít jen na reproduktory? Našly by se nějaké s rozumnou cenou a dobrým výkonem oproti standardtním co se dávají?
  12. Nerozumím, jak mi to subwoofer nenakrmí ... neutáhne? nejde na to připojit? Mohl bys být prosím konkrétnější? Tak dostal sem ho gratis, proto bych ho chtěl použít ...
  13. Ahoj, mám dotaz, dostal jsem zesilovač magnat xcite 560 - viz foto a rád bych si do auta dal nějaký woofer. Mám v Superbu original DX a chci ho tam nechat /líbí se mi vizuálně a chci origo rádnio v autě/. Samozřejmě origo repro vpředu i vzadu. Kudy natáhnout kabely od baterky vím, co ale nevím, je jak se signálem z rádia a repro - poradil by mi někdo, jak to zapojit co nejlépe, aby to rozumně hrálo a o jakém výkonu si mám sehnat woofer? Výhledově bych chtěl vyměnit i reproduktory ve dveřích, ale na to teď nebudou finance, to až v zimě / na jaře. Jde mi o kvalitu hudby, ne o to, aby to řvalo a dunělo jako u kolotočů :-) Díky za zodpovězení dotazů.
  14. Ahoj, kde je prosim originalne umisteny CD changer? mam DX navigaci a CD changer v aute nemam, tak bych si ho tam chtel dodat, ale nevim kde ma byt, v kufru ani nemam kabelaz, takze predpokladam, ze tam ani nebyl ... v nejakych autech byl pod predni sedackou, ale tam taky nic. Predpokladam originalni umisteni vzadu v kufru...
×
×
  • Vytvořit nový...