Scarecrow Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zdravím,chci se zeptat, zda nněkdo nevíte, kde sehnat krokový motorek, který naklápí xenony v O2 ? Všude mají servomotorky do O1, ale do O2 jsem nenašel. Bohužel motorek po testu akčních členů ve VAGU pouze zavrní, ale nijak nepohne s čočkou. Druhá strana funguje dobře. Zřejmě bude ulomená hřídelka nebo něco. Děkuji, jedná se o model před FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Zkus se zeptat tady automrazik@automrazik.cz 777 672 945 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scarecrow Vloženo 6. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Paráda, poslal jsem mu mail a motorek fakt měl To je snad jediný v ČR co ho má, dokoce nový a originál, tak snad to stihne a zítra bude u mě :-) Moc děkuji za kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.