Frantisek28 Vloženo 28. Květen 2015 Vloženo 28. Květen 2015 Zdravím, právě jsem zažádal o testovací jízdu v novém superbu http://skoda.tukas.cz/nove-vozy/novy-superb a už se nemůžu dočkat. Jeli jste s nimi už někdo? Jak dlouho jste na jízdu čekali? Zatím to vypadá, že všude mají docela plno... Citovat
vick Vloženo 22. Červen 2015 Vloženo 22. Červen 2015 ahoj já s ním jel.Objednal jsem se u auto Heller a za dva dny jsem byl na řadě.Pak jsem měl možnost ho ještě vyzkoušet na dnech škofin v Příbrami a opět paráda.Nemůžu si to vynachválit.Podle mě se to škodovce povedlo.Krásné autíčko Citovat
Dix1 Vloženo 22. Červen 2015 Vloženo 22. Červen 2015 Tak já byl 6.6.2015 na zahajení prodeje v Prostějově a taky spokojenost.Byl to 2.0 TDI 140 kW DSG Style s hodně dobrou výbavou.-ACC,DCC,virtuální pedál,hlídání mrtvého úhlu,zadní kamera,aut.parkování,atd. Citovat
Tarantulas Vloženo 22. Červen 2015 Vloženo 22. Červen 2015 Víťo a s jakou jsi jel motorizací? Je možnost si vybrat? Citovat
vick Vloženo 24. Červen 2015 Vloženo 24. Červen 2015 nene měli taky 140kW a byl to Laurin a Klement.Plná nálož. Citovat
Tarantulas Vloženo 5. Červenec 2015 Vloženo 5. Červenec 2015 Víťo a jak to probíhalo? Jel s Tebou i prodejce, jak dlouho jsi jezdil a kolik km si najel? Citovat
SuperbIII Vloženo 28. Srpen 2015 Vloženo 28. Srpen 2015 Já jsem jel dvakrát, jednou 2.0 TDI 140 kW, podruhé 2.0 TSI 162 kW. Oba L&K. TDI bylo k dispozici hned během návštěvy showroomu v Praze, na TSI jsem musel čekat a pak jet do MB. V obou případech to bylo asi 20 km jízdy a v obou případech seděl na sedadle spolujezdce prodejce (plus další dva mnou přizvaní spolucestující na zadních sedadlech). Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.