elkoubek Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Ahoj,podobnej problem jsem tu nenasel Po ceste na dalnici mi cca pri 130km/h docela cuklo v prostoru motoru, nebyla to zadna velka rana, spis vetsi cukanec.Pak se rozblikaly kontrolky civky a oleje(olej cervene) a rozsvitily se kontolky motoru a ESP(esp ted nejde zapnout) taky od ty doby nejde otackomer a startuje dost zdlouhave. Klima nejede,tede jede,ale nechladi a kdyz ke konci cesty cca po 200km to zacalo samo od sebe chcipat kdyz bylo pusteny radio a klima,pokud je vse vypnuty tak to nechcipe dost me to stve,auto jede,ale netahne a pocukava. Mi přijde jak kdyby snad vypadnul nakej konektor z RJ nebo tak neco, v autech se nevyznam tak budu rad za každej napad z vyfuku se nijak nehulí,a motor má normální zvuk Edit: motor 1,9TDI, 2008, BXE Editováno: 27. Červenec 2015, autor: elkoubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 nejlepší bude, když se obrátíš na servis co se specializuje na tyto auta, sám toho asi moc nevymyslíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoubek Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) No to je jasny:) ja tam jedu zitra spis me zajimaly naky nejhorsi scénáře na co se mam pripravit nebo jestli nekdo nevite jak je RJ zapojena,napr. Jeden konektor pro tyhle funkce a jinej konektor/svazek pro jine,to by me docela uklidnilo,aspon bych mohl snit o tom,ze se dodrbal nakej svazek/konektor a nebat se ze je cela RJ v nebicku, ani nechci vedet kolik by nova RJ stala Editováno: 27. Červenec 2015, autor: elkoubek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkoubek Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Vyřešeno: předrhnuý svazek kabelu(dole u převodovky), 2 kabely přerušeny, jeden nejspíš od otáčkoměru, motor spadnul do nouzáku a nešel tempomat, ESP, turbo, klíma, blikalo žhavení a olej(červeně) a startovalo to dlouho to já jen kdyby někdo měl podobnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.