Přejít na obsah

Vetsi cuknuti,blikani civky a oleje,rozsviceni esp a kontrolky motoru

elkoubek

Doporučené příspěvky

Ahoj,podobnej problem jsem tu nenasel :)
Po ceste na dalnici mi cca pri 130km/h docela cuklo v prostoru motoru, nebyla to zadna velka rana, spis vetsi cukanec.
Pak se rozblikaly kontrolky civky a oleje(olej cervene) a rozsvitily se kontolky motoru a ESP(esp ted nejde zapnout) taky od ty doby nejde otackomer a startuje dost zdlouhave. Klima nejede,tede jede,ale nechladi a kdyz ke konci cesty cca po 200km to zacalo samo od sebe chcipat kdyz bylo pusteny radio a klima,pokud je vse vypnuty tak to nechcipe :) dost me to stve,auto jede,ale netahne a pocukava. Mi přijde jak kdyby snad vypadnul nakej konektor z RJ nebo tak neco, v autech se nevyznam tak budu rad za každej napad :) z vyfuku se nijak nehulí,a motor má normální zvuk :)

Edit: motor 1,9TDI, 2008, BXE

Editováno: , autor: elkoubek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je jasny:) ja tam jedu zitra spis me zajimaly naky nejhorsi scénáře na co se mam pripravit :) nebo jestli nekdo nevite jak je RJ zapojena,napr. Jeden konektor pro tyhle funkce a jinej konektor/svazek pro jine,to by me docela uklidnilo,aspon bych mohl snit o tom,ze se dodrbal nakej svazek/konektor a nebat se ze je cela RJ v nebicku, ani nechci vedet kolik by nova RJ stala :(:D

Editováno: , autor: elkoubek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...