Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

potřebuji poradit. Koupil jsem si sympohny rádio s MP3 místo originální navigace, jelikož mi ji již 3x ukradli a nechci to řešit znovu. Tedy po zakoupení symphony rádia jsem zapojil spodí napájací konektor a velký 3barevný mini-iso konektor. V superbu nemám klasický iso konektor pro repruduktory a ani nebyl v navigaci zapojen. Pomůže mi prosím někdo jak zapojit rádio, aby mi hrálo? Ovládání měniče asi rádio umět nebude, ale bude mi stači když půjde zvuk z reproduktorů.

Děkuji

Vloženo

cd měnič půjde, maxidot a volant taky po správném zapojení... co se týče zvuku tak musíš kompletně natáhnout kabely ke všem dveřím přímo od radia.. nebo tam dát zesilovač z rhapsody a kompletně natáhnout kabely od radia k zesilovači... jinak ti to hrát nebude

Vloženo

A někdo z okolí Ostravy kdo mi pomohl to zapojit? Dnes jsem zjistitl, že v zeleném mini-iso konektoru mám natažené pouze nějaké dva kabely které jdou do nezapojeného jacku. By mě zajímalo, jak toto mohlo fungovat s originál DX navi....  Kdyby sehnal zesilovač rhapsody, tak nemohu použít již natažené kabely co jsou k původnímu zesilovači?

Vloženo

No našel jsem schéma, že musím propojit budíky se zeleným konektorem na dvě pozice, ale napadá mne, že když nemám teď natažený 3 drát ani 2 canové, tak jak maxidot fungoval s původní navigací? Nebo to bude v jiném konektoru? Tzn. že musím od každého reproduktoru natáhnout kabeláž až k rádiu a zesilovač je mi vlastně k ničemu, že?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...