SUP1 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) Já čekal , že tam v sobotu někoho vylosujete... Asi vytáhnu taky ojetýho SupONE, ať nejsem za debila Už to není, co to bývalo, ale motor je v kondici. Ať můžu někomu natřít prdel na sprintech Editováno: 29. Květen 2016, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 No bavili jsme se tam o tom, někteří říkali že na jaře by se toho chytli, ale teď zatím nikdo nic, zatím teda. Heh, 2.5 ani žádná nesprintovala co vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 První nebo druhej víkend v září.... V druhé půlce září vždy chčije... A je zima ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Morava jedině tam je to super Tramín červený a Pálava k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 No mě by se líbily jižní Čechy nebo SK... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 A mě je to v celku jedno kde, jako vždy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Uvidím ako vyjdeme s časom, dúfam že sa uvidíme... 4 septembra valíme do Prahy na Red hot chili Peppers a hlavne uvidíme ako na tom budeme so stavbou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 30. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Supe, nikoho jsme nelosovali, ale nikomu se do toho nechce, zatím teda aspon... Jak jsem řekl, ač nejsem kompetentní osoba, má každý právo se vyjádřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Heh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Tak to bude musieť urobiť Tomaš na Šumave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Moje fotky...Kto chce, sťahujte.http://www.edisk.sk/sk/stahni/96454/2016.05.21-20.SuperBzraz_Pasohlavky01.zip_1.8GB.html http://www.edisk.sk/sk/stahni/03061/2016.05.21-20.SuperBzraz_Pasohlavky02.zip_1.75GB.html 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 (editace) Chcete zraz v Septembri (9.2016), v Bojniciach?http://campingbojnice.biznisweb.sk Editováno: 10. Červen 2016, autor: Albion 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Ano, já chci a věřím že ostatní taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Konečně SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Ako sa dopracujeme k účastníkom?Mám vytvoriť nejakú anketu, alebo tu už záujem zanikol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Založ vlákno "Podzimní sraz 2016" a tam vytvoř anketu s datumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Nebudem zakladať ďaľšie vlákno...čeknem záujem, a uvidím....Mám to 200km od baráku, a keď nebudem presvedčený, tak nič neriešim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Tak se ptám, má někdo zájem o Robovu organizaci na Slovenského podzimního srazu? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 11. Červen 2016 Sdílet Vloženo 11. Červen 2016 Nač to prekladáš?Všetko som spomenul vyššie....Jedine, že by tu fakt záležalo na tom, kto to zorganizuje.....Cítim sa zmätene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 :-D nie tu naozaj nezáleží na tom kto to zorganizuje. Ponúkol si sa ako 1. takže už si v tom, neviem ako na tom budem v septembri ale pokusim sa prist hocikam. kludne moze byt september bojnice, a na jar nejaka ta plzen, sumava, skratka ja miesto neriesim, a budem sa tesit ak da niekto nieco dokopy. Robo aku maju kapacitu v campe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Miško, ešte neviem...Nič som nezisťoval, lebo to mám od ruky, a záujem je zatiaľ mizivý....Uvidíme.Hlavne mi ide o lokalitu. Bojnice sú kúpeľné mesto, je tam toho dosť čo pobehať.....a na večer sa stretnúť v kempe, a vstrebať....podebatovať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 Založ vlákno s hlasováním o datum a oni se postupně chytí, a až bude termín, dá se vědět na fb a neboj se že by nebyl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 dufam ze niekedy zaciatkom septembra by to bolo ) budem mat vtedy dovolenky iny vikend by uz bol ohrozeny Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 presne tak, Robo udelej vlakno, nahod datum, a uvidis jestli se to hodi vetsine lidem. ja kazdopadne prijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.