Ghostbuster Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Chlapi ale oni to vazne privolali, sice mi ukazoval vodičovú stranu ked ma zastavili ze nesvieti... paradoxne odisla ta druha prednedávnom tak som si na nich spomenul a zanadával ze ma začarovali... menil som v páru za osramy 4300, vymenil som to aj bez sundavania naraznika co je u mna fakt pokrok na zraz sa tesim ako vzdy, dufam ze tento rok man nezastavia cez spanilu jazdu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 140 dní do srazu! (pokud jedete od středy) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 2. leden 2016 Sdílet Vloženo 2. leden 2016 Tak se těším My už bychom tam od středy měli být Od pondělka mám nahlášenou dovču To půjde auto na mytí uklízení v úterý se bude balit a ve středu ráno bych chtěl vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 3. leden 2016 Sdílet Vloženo 3. leden 2016 taky se hlasim + jeste jeden. jen bych byl pro opet aktualizovat titulni stranu a prubezne doplnovat nove informace apod. dekuji a budu se tesit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Já se ze srazu odhlašuji. Jedu s Bedrunou na svatbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Neeeee, moje oblíbená Bedruna ! Přehodit termín ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 jsem pro... přehodíme termín srazu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Supe a Martine, tak to už jsme 4, co chceme přehodit termín Budoucí manželé jsou z party Superbů V ten den jsem se musela rozhodovat, jestli jejich svatba či svatba ještě jedná a nebo sraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Joooo ten termin mame svatbu i my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Jo jo vím Jste tři páry, co znám a mají svatbu v ten den Nějaké magické datum. Prý na spoustě míst je o tento termín svatby boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Tak přehodit, kdo že to oraganizuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Ten kdo má v tomto vlákné 1. příspěvek, takže Kubinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 O nevim barus my jsme se rozhodli tak nejak hned ze to bude tohle datum nicmene me mrzi ze se o terminu ani nehlasovalo ze se proste rovnou urcil... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motoCvok Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 (editace) Aj moja dovolenka sa kryje s dátumom dovolenky a jediné by som mohol prísť v nedeľu ale nedeľa je už odchodna každý ide domov cize by som šiel zbytočne ... a ani neprídem pozrieť na Vrbickovu svadbu .... keď uz sa nám stane polo prešovčan Editováno: 10. leden 2016, autor: michal2009 vymazán duplicitní příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Tak co týden další, čili 27-29.5.? Není nic jednodužšího, než to posunout.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Už jsem psal Kubinovi ať se sem podivá. Jinak mě změna nevadí, podřídím se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Já už mám dávno volno nato nahlášene a další víkend je pro mě tabu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 10. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2016 Přátele, co se týče změny termínu tak s tím nesouhlasím. Sice se nehlasovalo, ale už to bylo sděleno půl roku dopředu a spousty lidí s tím počítá. Vždy se někdo najde kdo v tom nebo jiném termínu nemůže. Tím bych úpravu termínu uzavřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 nechci měnit termín, jen říkám, že další sraz by neměl být výplodem jednotlivce... tj že si někdo řekne že udělá sraz tady a v tenhle termín, ale přednést návrh na termín a místo a poradit se s ostatníma... pokud to takhle bude i s dalším srazem, zabírám si místo organizátora a rovnou říkám, že podzimní sraz je v praze 6.-9. října 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 11. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Vrbíčku, ano máš pravdu, ujal jsem se toho čistě z vlastní iniciativy, protože jste to Vy ostatní účastníci nechávali pořád na těch stejných členech. A, ano je to jen a jen můj výplod a já se za něj nestydím. Tvému komentaři s návrhy na místo a termín uplně nerozumím. Teda rozumím ale nerozumí proč to píšeš. Jarní sraz se koná vždy v květnu a to je interval 4 týdnu resp. víkendu, když dám na výběr, tak 1. termín se nebude hodit 9 lidem a 2. termín 8 atd. Navíc se to řeší půl roku dopředu. Co s tím? Každý bude chtít svůj hlasovaný termín. Komu se zavděčit. S místem srazu je samozřejmě trošku jinak, jelikož jsem z jižní moravy, logicky nebudu organizovat sraz v Čechách nebo na Slovensku. Konkrétně od tebe nedošel jediný návrh. tak proč tady píšeš takové řeči. Víš co umí všichni lidé nejlíp, kritizovat jiné, a sami nic nevymýšlet a tím pádem nic nedělat!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 s místem srazu problém nemám, i když z tvojeho přístupu a komentáře by to pak mohlo vypadat, že si každej uděláme svůj malej sraz za barákem se sousedem jenom proto, abychom nemuseli nikam jezdit co ? ode mě žádnej návrh nepřišel protože když už jsem se chtěl přihlásit na sraz, datum bylo daný a pro mě zapovězený, nevidim teda důvod proto, abych něco navrhoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Hele, tak přejděte dohadům a je to :http://forum.skodahome.cz/topic/134522-jarn%C3%AD-sraz-2016-ii/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 To přece není o dohadech Supe.To je trapárna.Jen proto,že se někomu nehodí termín tak tu plive po dalších?Sorry,ale v minulosti se takové kraviny neřešily.Kdo mohl ten jel a kdo ne tak ne.Rozhodně se nikdy nestalo,aby se někdo nasral a nebo se vytočil že je sraz jak on nemůže. To není útok na Vrbíčka to je spíš konstatování proti Baruně.protože Barčo ruku na srdce.Ty v okamžiku kdy se ti to nehodí tak děláš vše proto abys to tu rozvrátila.Není to tak dávno,co tys dělala humbuk na FB a různá trapná gesta o tom,že je třeba někde něco smazat a další kokotiny. Pak jste se tam dohodli,že si budete dělat své srazy a že zdejší členové jsou snad něco víc než vy.Opět nesmysl.No a teď mám dojem,že ti to na FB už moc nejde,respektive,že jsou vyčerpána témata tak opět se diskuze přesouvá tady. Znovu podotýkám a zlob se na mě nebo ne,ale svět se netočí pouze kolem tebe.A měnit termín jen proto,že nějaká Barča nemůže tak to sorry,ale ani omylem.V pořádku chcete další sraz prosím.Možná by bylo ještě dobré napsat,že komu se nehodí ani váš termín tak že by mohl udělat třetí sraz a čtvrtý atd atd. Jen mě zaráží,že nedáváte hlasovat o termínech.Je pevně daný?proč teda jste někteří útočili na Kubina,že dal pevný termín?Že by dvojí metr Barčo?Nebo je to jen o tom,že prostě nemůžeš být jedním zadkem na dvou židlích a proto děláš to co děláš? Ty jsi ta kdo tady rozvrací lidi.Nechtěl jsem to napsat tak na přímo,ale už si neberu servítky.Dokud ty jsi nestrkala do všeho prsty tak byl klid a pořádek a lidi se vždy dohodli.od dob co ses jmenovala nějakým guru nebo nevím jak to jinak napsat to jde od deseti k pěti. Prosím beru to,je to vaše volba a můžete si dělat co chcete a nemám právo něco přikazovat,ale jako dlouholetý člen zdejšího fóra zde můžu napsat své postřehy a věřte mi nebo ne,ale začíná to být fraška. Toť pouze můj názor. Víta 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 (editace) To moc dramatizuješ Víťo A rozvraceč jsem tu já, nikoli Bára, tak pojď do mě, to jsem zpunktoval já Editováno: 12. leden 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 tak tebe si podám na srazu ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.