Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nedávno jsem se vracel z dovolené, a stihl mě prudký déšť prostě průtrž jakou jsem ještě nezažil trvala asi 2 hod.

Zastavil jsem na parkovišti a po vystoupení z vozu se stáhli okna a auto se zamklo a hned zase odemklo.

Potom při jízdě se to opakovalo po celou cestu asi 1000km.Pořád zamklo a hned zase odemklo.

Můžete si představit, co to dělala  auta co jela za mnou, v Rakousku hned brzdili mysleli si že je zácpa.

Po příjezdu domu jsem zjistil, že po zavření kufru se auto zamkne a hned zase odemkne jako při jízdě.

Zkoušel jsem to z dveřmi kde jsou spínače ale nic, jen když bouchnu s kufrem.

Co tam může být za spínač nebo relé?

Díky za nějaký nápad

Vloženo

Vnitřek auta je naprosto suchý, komfortka je předpokládám pod sedadlem řidiče. 

Podlaha vpředu i vzadu je suchá. Nikde vlhko,.tak nevím, Nechal jsem to na sluníčku a už to zatím po krátké jízdě nedělá. 

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Závada se mě zhoršila, asi 300 km to nic nedělá ani přes díry a bouchnutí kufru a dveří. Potom po pár dnech odemknu auto a sjedou okna dolů probliknou blinkry a auto se samo zamkne a odemkne.To mě dělalo celou cestu asi 250km domu. Pořád přes každou díru centrál zamkne a odemkne s blinkry. Zavřu kufr nebo dveře a zase se zamkne a odemkne. Dal jsem auto do garáže a zamknul, za 2 hodiny alarm a auto se samo odemklo a spustily se okna. Už nevím co mám dělat a kam to mám dát. Elektrikář neví a do škodovky se mě moc nechce, bojím se že to budou hledat pár dní a chtít ranec za práci. Jsem už zoufalý, nemůžu s tím jezdit když se to samo odemyká a stahují se okna. Neví někdo kam to mám dát kdo by to uměl spravit. bydlím u Rakovníka. Klidně bych odpojil centrál kdyby to pomohlo ale mám zaslepený zámky, už jsem to tak koupil. Díky moc za každou pomoc i nápad.   

Vloženo

Asi jsem na to přišel, objevil jsem nějaký chromový malý vypínač v kufru nahoře uprostřed, byl utržený a když jsem se ho dotkl tak to začalo zamykat a odemykat auto. Dráty jsem odstřihl a zaizoloval, jeden vede k zadní svítilně a druhý někam dopředu auta. 

Neví někdo na co tam ten vypínač byl, jestli jsem měl dráty spojit nebo rozpojit to nevím.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...