Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Škoda Octavia RS 2.0 TFSI 105 000km cena 90.000 Kč

Přijde vám tahle cena až podezřele nízká ? No bodejť by ne, když se v této motorizaci a stavu ve kterém auto je prodává za dvojnásobnou cenu, tedy kolem 190.000,- . Nedalo mi to a posvítil jsem si na tehle podezřelej inzerát. A začaly se dít veci !

Inzerát v Annonci vyšel 12.11. 2015 auto má najeto 105 000km

Inzerát na Bazoši vyšel 20.10. 2015 auto má najeto 172 000km

http://auto.bazos.cz/inzerat/53170203/Skoda-Octavia-20-TFSi-RS-digiklima-alu-navi-xenony.php

http://www.annonce.cz/inzerat/skoda-octavia-rs-2-0-31888701-wz77kv.html

image.jpg

image.jpg

Je to focený na Invalidovně, Praha 8

160306795_160306797.jpg
image.jpg

Po odeslání informační zprávy přes stránky Bazoše dostávám do 15ti minut odpověd :

Na to mu odepisuji anglicky že mám zájem o obchod...text jsem přeložil přes Google translator :

Už mi to všechno začalo do sebe zapadat. Proklepl jsem si jeho email přes IP locator a samozřejmě má proxinu nebo je "za vodou" :))

image.jpg
image.jpg

a potom se už jelo podle zaběhnutý šablony kterou ta banda skalpuje naivní lidi zřejmě po celý Evrope

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Samozřejmě jsem i proklepnul tu jeho pochybnou přepravní společnost http://www.tltveh.com/site/gvt_express_transport
stránky který by svedlo lépe dítě ze zvláštní školy davají na čelo cejch všem bezmozkům, kteří kdy na tenhle trapnej fígl scammerů skočili 

Celej případ řešila Německá kriminálka :

Mějte oči otevřené a hlavně nikomu nepocílat žádné zálohy do předu i kdyby chtěl za lambo deset litrů  ;)

Ježíš marjá,tohodle je plný bazoš a tohle je už snad  tisíkrát profláklý.pořád stejné odpovědi

• Autor

hod odkaz, já to nikde neviděl

• 4 týdny později...

Tam spíš byla v listopadu, pak šla zase dál. :) Už není ani v původním. Tedy alespoň v nabídce. Ale je to veselé auto, dle TP bylo půl roku vyřazeno z evidence a odevzdány značky a nikomu to asi nepřišlo u rok starého auta divné. :)

Jj, dobrá levárna. Čekal bych to u starého auta, ale tady ne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.